07.04.2021
La 10 ani - in Playboy! Vedetele celebre care au pozat erotic fiind copile. Imagini interzise minorilor

Britney Spears, Kate Moss, Angelina Jolie si altele au pozat erotic pentru mai multe reviste celebre, pe cand erau copile. Am gasit imagini care te vor lasa masca.

Britney Spears -  la 17 ani in revista The Rolling Stone

In 1999, pe coperta numarului din aprilie a aparut o fotografie complet inocenta pentru acei ani, realizata de celebrul fotograf David LaChapelle. Daca exista un „dar”: la acea vreme, printesa pop Britney Spears avea 17 ani, iar „smecheria” ei era virginitatea.

Brooke Shields - la 10 ani in PlayBoy

La varsta de 10 ani s-a fotografiat pentru revista Playboy, la 13 ani a jucat o tanara prostituata in filmul „Copil adorabil”, la 15 ani a jucat rolul principal in drama erotica „Laguna albastra”, dar este interesant si faptul ca Brooke Shields, si-a pierdut virginitatea doar la 22 de ani. 

Miley Cyrus - la 15 ani in jurnalul Vanity Fair

Privind „versiunea moderna” a lui Cyrus, este greu de crezut ca astfel de fotografii efectuate odata de fotograful Annie Leibovitz i-au socat pe telespectatorii Disney Channel, unde Miley a jucat in serialul TV pentru adolescenti Hannah Montana.

Angelina Jolie - la 16 ani, primele fotografii pentru portofoliul sau de model

Cariera lui Jolie a inceput destul de devreme. De la varsta de 14 ani, a lucrat ca model pentru spectacole in Londra, Los Angeles si New York, si a jucat, de asemenea, in mai multe videoclipuri muzicale. La 16 ani, Angelina juca deja in teatru. 

Kate Moss - la 18 ani, campanie Calvin Klein

Scandalul din istoria casei de moda este asociat cu numele tinerei Kate Moss si a rapperului novice Mark Mark. Acum cu greu surprinzi pe cineva cu sanii feminini pe jumatate acoperiti, dar pentru 1992 a fost un soc.

Cameron Diaz - la 16 ani, primele fotografii in calitate de model

Dupa ce a terminat scoala, Diaz a inceput cu seriozitate o cariera in industria modelelor. A calatorit mult, a vizitat Japonia, Australia, Algeria, Franta, Mexic si s-a filmat pentru reviste si publicitate.

10 cupluri celebre de la Hollywood despre care nu ai stiut ca au fost vreodata impreuna. Iata cu cine s-a iubit Justin Timberlake, Cameron Diaz, Kim Kardashian si multi altii

Emma Watson - la 22 ani, proiectul Natural Beauty

Da, Emma nu mai era o eleva la momentul filmarii, dar actrita a jucat toata copilaria si adolescenta imaginea elevei exemplare Hermione din basmul despre vrajitori. Emma a pozat nud pentru proiectul Natural Beauty al fotografului si activistului James Huston, care a fost facut pentru a atrage atentia asupra protectiei naturii.

Cel mai rezistent cuplu de la Hollywood. Celebrii actori se iubesc timp de patru decenii. Afla secretul unei relatii fericite

Articole din aceeasi categorie