21.01.2021
Miley Cyrus dezvaluie de ce prefera femeile in pat, in detrimentul barbatilor

A fost intrebata, asa ca a raspuns. Miley Cyrus a dezvaluit, fara perdea, de ce ii plac mai mult femeile decat barbatii. Artista a fost casatorita mai putin de un an cu actorul Liam Hemsworth, asa ca el e primul care a aflat asta.

Miley Cyrus prefera relatiile intime cu femei, de la care nu s-a abtinut nici in perioada in care era, oficial, casatorita cu Liam Hemsworth. 

Femeile sunt mai atragatoare. Stim asta. Cred ca toata lumea este de acord ca, inca din timpuri stravechi, penisurile deveneau niste sculpturi minunate. Insa, eu nu sunt interesata. Imi place sa le privesc ca pe piese de arta. Sculptural, imi place forma, cred ca arata bine pe o masa”, a dezvaluit artista in podcastul Call Her Daddy.

 

 

Miley Cyrus a inceput o relatie cu o femeie la scurt timp dupa ce s-a despartit de Liam Hemsworth. La vremea respectiva (vara anului 2019), amandoua incercau sa se refaca emotional dupa relatii esuate cu barbati. Divortul lor s-a finalizat abia in ianuarie 2020.

Desi a inlocuit-o pe Kaitlynn Carter cu artistul australian Cody Simpson, Miley Cyrus nu a rezistat intr-o relatie de durata cu el. Vedeta a marturisit ca prefera si legaturile amoroase cu femei, chiar daca au mai mult succes decat ea. Insa, pana acum, toate iubitele ei au fost mai putin cunoscute decat ea.

Miley Cyrus a recunoscut ca a avut, chiar si in relatia cu barbatii, tendinta de a prelua controlul.

 

 

Articole din aceeasi categorie