02.04.2021
Cel mai scump divort din istoria Hollywood-ului? Ce sume se speculeaza pentru despartirea dintre Angelina Jolie si Brad Pitt

In 2016, Angelia Jolie si Brad Pitt au anuntat ca divorteaza, iar de atunci se lupta pe diverse aspecte legate de custodia copiilor si impartirea anumitor bunuri. 

Experti din domeniul legal au marturisit ca pana acum fiecare dintre cei doi actori au cheltuit peste 1 milion de dolari.

De 1 Aprilie razi in hohote! Top 5 cele mai spectaculoase farse de la O seara Perfecta. Lenuta Gheorghita, la un pas sa faca stop cardiac in emisie directa - VIDEO

Avocatul Kelly Chang Rickert a marturisit pentru Daily Mail ca: ”Cred ca ar putea deveni unul dintre cele mai scumpe divorturi din istorie, la Hollywood”. Aceasta afirmatie are la baza faptul ca procesul ar mai putea dura inca sase ani. Cuplul a angajat un judecator privat, al carui onorariu este intre 900 si 1000 de dolari pe ora. 

Sharon Stone, abuzata sexual de bunicul ei in copilarie. Actrita face dezvaluiri cutremuratoare in cartea sa de memorii

Daca Brad Pitt isi doreste custodie comuna pentru cei sase copii, Angelina Jolie ar vrea ca custodia sa ii ramana doar ei in totalitate, acesta fiind principala disputa din cazul procesului de divort. 

Gemenii Knox si Vivienne au 12 ani, asa ca lupta pentru custodie ar putea sa mai dureze pana la implinirea a 18 ani, cand cei doi pot avea dreptul de a alege. 

Angelina Jolie (45 de ani) si Brad Pitt (56 de ani) au anuntat despartirea in septembrie 2016, motivul invocat fiind diferentele ireconciabile dintre acestia. 

Articole din aceeasi categorie