05.03.2021
Cu o diferenta de varsta de 10 ani, Britney Spears si iubitul ei se distreaza in cabina de dus: „La multi ani omului care ma face mereu sa rad!”

Vedeta s-a filmat impreuna cu iubitul ei, ambii fiind in halate de baie. Britney Spears a publicat filmuletele pe Instagram si a profitat de ocazie, pentru a-l felicita pe acesta cu ocazia zilei de nastere.

Britney Spears si-a sarbatorit ieri iubitul. Interpreta a publicat doua filmulete pe Instagram, unul cu ea, iar celalalt cu alesul inimii. Ambii au incercat sa mimeze un dans amuzant, iar Britney le-a permis internautilor sa aleaga cine a facut-o mai bine.

La multi ani omului care ma face mereu sa rad !!!!! Cine a facut-o mai bine????”, este mesajul publicat de Britney Spears pe retelele de socializare. 

Pepe a ramas in trecut? Raluca Pastrama a facut dezvaluiri despre o noua relatie de dragoste: „Nu vreau sa spun cuvinte mari”

Sam Asghari, in varsta de 27 de ani, traieste de ceva timp o frumoasa poveste de dragoste alaturi de starul de 39 de ani. Tanarul este un model originar din Teheran, Iran, iar odata stabilit in Los Angeles, a fost nevoit sa se indeparteze de familie si prietenii pe care ii avea acasa. Intrebat de presa internationala daca isi doreste sa se casatoreasca cu faimoasa Britney Spears, acesta a oferit un raspuns afirmativ, sustinand cu orice cuplu ar trebui sa tinda spre asta.

„Imi place in trei” Dezvaluire socanta a fiicei fostului primar al orasului New York

„Fata cu cobza s-a dezgolit” Cat de curajoasa e Stela Botez si cum au reactionat parintii artistei la pozele nud? „O s-o mai fac si la 40 de ani”

Sursa foto, video: Instagram

Articole din aceeasi categorie