22.08.2020
10 cupluri celebre de la Hollywood despre care nu ai stiut ca au fost vreodata impreuna. Iata cu cine s-a iubit Justin Timberlake, Cameron Diaz, Kim Kardashian si multi altii

Pregateste-ti mirarea pentru ca te asteapta un adevarat soc!

Citeste si :   Un celebru cuplu de la Hollywood a decis sa divorteze. Au fost impreuna aproape 7 ani  

In acest articol iti aratam cateva staruri care au fost impreuna, dar despre care multi nu au stiut nimic, asa cum noteaza Buzzfeed.com. Unii dintre ei au avut relatii mai indelungate, in timp ce altii - mai scurte. Totusi, te vei mira afland ce cupluri au existat la Hollywood acum cativa ani.

1. Justin Timberlake si Fergie. Cei doi au fost impreuna inainte sa ajunga celebri, in 1996.

2. Ryan Gosling si Sandra Bullock. Au format un cuplu timp de un an, desi este o diferenta de 16 ani dintre cei doi.

3. Robbie Williams si Cameron Diaz. Cei doi au fost impreuna in 2003, insa nu pentru mult timp.

4. Ryan Reynolds si Alanis Morissette. Acest cuplu a ajuns chiar pana la logodna, dupa ce au avut o relatie de 5 ani. Totusi, se pare ca nu au fost facuti unul pentru celalalt.

5. Leonardo DiCaprio si Naomi Campbell. Indragostitii au fost impreuna in 1995, dar s-au despartit inainte ca DiCaprio sa obtina rolul principal in ,,Titanic''.

6. Nick Lachey si Kim Kardashian. Da! Inainte ca bruneta sa fie impreuna cu Kayne, aceasta s-a iubit si cu acest actor. Relatia lor nu a durat mult, pentru ca, asa cum afirma Nick, Kim voia sa se faca celebra pe spatele lui.

7. Josh Hutcherson si Vanessa Hudgens. Celebrele staruri de cinema au format un cuplu in timp ce se filmau in ecranizarea ,,Journey 2: Mysterious Island'' (2012).

8. Shia LaBeouf si Hilary Duff. Vedele nu au reusit sa se indragosteasca prea mult, pentru ca au fost doar la o intalnire. Se pare ca a fost totul clar de la prima vedere.

9. Robert Downey Jr. si Sarah Jessica Parker. Eroul din ,,Iron Man'' a fost impreuna cu Sarah timp de cativa ani in 1980. Totusi, ei s-au despartit din cauza faptului ca barbatul consuma prea mult alcool.

10. Liam Neeson si Helen Mirren. Celebrii actori s-au iubit timp de patru ani. Ei s-au indragostit pe platforma de filmare a ecranizarii ,,Excalibur'' (1981).

Pacat ca aceste cupluri minunate nu au ajuns sa fie si astazi impreuna. Totusi, acestea sunt niste exemple demne ca ,,oricine are sufletul sau pereche''.

Citeste si :  Modul inedit in care cel mai sexy cuplu de la Hollywood a decis sa anunte ca sunt in asteptarea celui de-al treilea copil

Sursa foto: Google.com

 

Articole din aceeasi categorie