04.08.2020
Emma Watson din celebrele filme „Harry Potter” a fost fotografiata pe o plaja din Italia. Iata cum arata actrita in costum de baie

Emma Watson a fost surprinsa ieri in timp ce se odihnea cu prietenele sale in regiunea Positano din Italia. Mai mult ca atat, paparazzi au fotografiat-o pe artista in costum de baie.

Citeste si :  Rita Ora - topless in Ibiza. Imaginile surprinse de paparazzi cu cantareata la plaja

Starul din „Harry Potter” se pare ca a decis sa se relaxeze totalmente in mica sa vacanta. Aceasta nu a pus prea mult efort pentru a iesi pe plaja si s-a imbracat destul de simplu. 

Emma a purtat un costum de baie mai putin obisnuit de aceasta data. Actrita de 30 de ani a ales sa imbrace un set format dintr-un crop-top negru si o pereche de bikini de un galben-aprins. Artista a incaltat o pereche de slapi bej si si-a strans parul intr-un coc. Se pare ca Watson nu si-a dorit sa atraga prea multe priviri in directia sa.

Impreuna cu prietenele sale, aceasta a intotat si s-a bronzat pe plaja italiana, scrie site-ul Dailymail.com.

Emma Watson este una dintre cele mai cunoscute vedete din Marea Britanie. Ea a debutat cu rolul lui Hermione in filmele „Harry Pottee”, iar ulterior, a aparut in alte ecranizari indragite:  „The Perks of Being a Wallflower”, „Beauty and the Beast”, „The Colony” etc.

Citeste si :  Si-a gasit perechea! Cine este iubitul actritei Emma Watson din celebrele filme „Harry Potter”

Sursa foto: Google.com, Dailymail.co.uk

Articole din aceeasi categorie