24.03.2021
Cel mai rezistent cuplu de la Hollywood. Celebrii actori se iubesc timp de patru decenii. Afla secretul unei relatii fericite

Dragoste ca in povesti! Goldie Hawn si Kurt Russell demonstreaza ca dragostea care apare in filmele de la Hollywood, poate exista si in viata reala. 

Cei doi s-au intalnit pentru prima data pe platourile de filmare a filmului "The One and Only" in 1966, cand Goldie avea abia 22 ani, iar Kurt 16. Pe atunci ei au schimbat doar cateva cuvinte in timpul filmarilor comune. Abia dupa ce s-au intalnit din nou pe platoul celui de-al doilea film, "Swing Shift" din 1983, au inceput sa se intalneasca, dar atunci nici macar nu banuiau ca nu se vor mai desparti niciodata.

Un an fara Catalin Caragea. Versurile mamei sale, rostite la mormantul fiului, emotioneaza pana la lacrimi

Actorii sunt impreuna de 37 de ani, iar cuplul lor este numit "Cel mai devotat cuplu de la Hollywood". 

De-a lungul povestii lor de dragoste de peste trei decenii, actorii au jucat impreuna de patru ori, ultima reeuniune fiind pentru filmul "Cronicile Craciunului 2" lansat in 2020 de Netflix. 

Ziua Internationala a cuvantului „OK”. De unde si are originile si care este istoria acestuia. Margarita Druta, profesoara de engleza: „E intr-adevar unul din cele mai des utilizate cuvinte nu doar in engleza, dar si in romana, rusa, italiana" - VIDEO

Pe tot parcursul relatiei, cei doi s-au sustinut mereu si le-au dat fanilor exemplu.

Cred ca secretul este sa stii cand sa depinzi de cineva si cand sa nu o faci. O persoana nu poate suporta intreaga povara, deoarece atunci umerii ei incep sa se ingreuneze. Cealalta parte este sa ramai cat de sexy poti si sa te asiguri ca te concentrezi pe toate acele aspecte ale unei relatii sanatoase - iar sexualitatea este cu siguranta unul dintre ele.”, a declarat Hawn intr-un interviu oferit pentru Woman's Day.

Doliu in lumea muzicii. S-a stins din viata sotul interpretei Luciana Spinu, compozitorul Dorin Leseanu: "De ce ne-ai lasat? Cum traim noi mai departe fara tine"

Goldie Hawn si Kurt Russell nu sunt casatoriti, dar sustin ca sunt multumiti de relatia si familia lor care este in crestere. Pe langa cei patru copii ai lor, Hawn si Russell sunt bunici. 

Turte de post dupa reteta interpretei Olesea Rascu! „Imi amintesc de copilarie! Pentru mine era mai mare bucurie cand se faceau aceste turte, decat atunci cand se cocea un tort”

Articole din aceeasi categorie