29.07.2022
Vanzatoare, bloggerita sau secretara. Ce job au avut printesele si reginele inainte de a se casatori

Multe fete viseaza sa se casatoreasca cu un print, sa traiasca intr-un castel, sa se imbrace in cele mai frumoase rochii si sa nu munceasca. Desigur ca ultimul punct este putin exagerat: reprezentantii familiilor regale intr-adevar nu merg la o munca in sensul obisnuit al acestui cuvant, insa ei au alte obligatii, precum sa reprezinte familia regala la evenimentele mondene sau caritabile. 

Cu toate acestea, nu toate reginele si printesele s-au nascut cu coroana pe cap. Multe dintre ele sunt din familii simple, ceea ce inseamna ca, candva ele au avut si un job obisnuit. Care? Acus iti spunem. 

Kate Middleton, ducesa de Cambridge 

Cea mai sexy moldoveanca a revenit in lumea modelingului. Xenia Deli, aparitie impresionanta in cel mai nou pictorial

Kate a lucrat in calitate de vanzator-consultant intr-un magazin de accesorii din Marea Britanie - „Jigsaw”.

Meghan Markle, Ducesa de Sussex

Meg, dupa cum deja se cunoaste a fost actrita. De asemenea, ea a fost blogger: avea blogul sau personal, la acea vreme destul de popular, care se numea The Tig. 

Camilla Parker-Bowles, Ducesa de Cornwall

Sotia printului Charles a lucrat in calitate de secretara intr-o companie de design „Sibyl Colefax & John Fowler”.

Regina Rania a Iordaniei

Irina Rimes i-a dat block fratelui ei pe Instagram. Vezi care este motivul: „De ce? Pentru ca...” - VIDEO

Pana a-l intalni pe regele Abdullah al II-lea, Regina Iordaniei a lucrat in calitate de marketolog la compania Apple din Kuweit, iar mai apoi la Citibank. 

Charlene, Printesa de Monaco

Printesa de Monaco este o inotatoare celebra din Africa de Sud. Desigur, ea era departe de medaliile olimpice. Poate de aceea si-a incheiat cariera sportiva fara prea multe regrete si s-a concentrat pe relatia cu Printul Albert.

Regina Letizia a Spaniei

Regina consoarta a Spaniei este un fost jurnalist. Letizia a fost reporter, a mers adesea in puncte fierbinti: de exemplu, a filmat in Irak si, de asemenea, a fost prezenta la New York in timpul atacurilor din 11 septembrie 2001.

Sophie, Contesa de Wessex

Sotia Printului Edward a lucrat in calitate de PR manager pentru Capital Radio, iar apoi, dupa ce a acumulat experienta, si-a fondat propria agentie de PR - „RJH Public Relations”.

Mathilde a Belgiei

„Cata emotie!” Daniela Costetchi a fost ceruta in casatorie intr-un loc pitoresc! Vezi cum a avut loc momentul emotionant: „Acest inel inseamna o a doua sansa pentru noi” - VIDEO

Regina consoarta a Belgiei si sotia regelui Filip au lucrat in calitate de logoped pentru copii.

Regina Maxima a Tarilor de Jos

Regina consoarta a Olandei si sotia regelui Willem-Alexander are o minte agera, asa ca a ocupat functii foarte importante in trecut. Maxima a fost vicepresedinte de vanzari pentru America Latina la HSBC James Capel Inc. si a fost economist senior la Dresdner Kleinwort Benson si Deutsche Bank.

Articole din aceeasi categorie