31.08.2022
Russell Brand, fostul sot al lui Katy Perry, i-a infuriat pe locuitorii unui sat pitoresc din Anglia. Acesta vrea sa transforme un pub aflat intr-o cladire din secolul al XV-lea in restaurant vegan

In 2020, Russell Brand, fostul sot al lui Katy Perry, a achizitionat un pub rustic intr-o zona rurala din Marea Britanie, foarte popular in Oxfordshire, amplasat intr-o cladire istorica din secolul al XV-lea. Acum, actorul de 47 de ani vrea sa-l transforme intr-un restaurant vegan, iar garajul sa devina un studio de inregistrari. 

Locuitorii din satul Pishill sunt foarte suparati pentru ca acum singurul lor pub este inchis, ca Brand l-a folosit pentru a sustine un spectacol de stand-up comedy si ca vrea sa-l transforme intr-un restaurant trendy.

Heidi Klum este ingrijorata dupa ce fiica sa, Leni, s-a mutat in New York: „O sun din doua in doua ore”

Un localnic a declarat pentru The Sun: „Am auzit ca planuieste sa transforme pubul intr-un restaurant vegan. De ce ar vrea cineva asta? In mod clar nu a avut nicio intentie de a-l folosi drept pub, nici macar nu bea alcool. De ce ai cumpara un pub daca nu bei?”. 

Meg Ryan, regina comediilor romantice din anii '90, fotografiata intr-o zi obisnuita, in Santa Barbara. Cum arata actrita la 33 de ani de la „When Harry Met Sally”, filmul care a facut-o celebra - FOTO

Russell Brand si Katy Perry s-au casatorit in 2010, dar au pus capat mariajului 14 luni mai tarziu. In ultima zi a lui 2011, Brand i-a dat un SMS lui Perry, in care i-a spus ca-si doreste divortul. In 2017, comediantul s-a casatorit cu Laura, iar Katy are o relatie lunga cu Orlando Bloom, alaturi de care are si o fetita de doi ani.

Articole din aceeasi categorie