31.08.2022
Motivul absurd pentru care Sharon Stone a fost parasita de un partener

Sharon Stone a fost parasita de un partener mai tanar pentru un motiv de-a dreptul absurd. Ce a dezvaluit actrita?

Este una dintre actritele cele mai celebre ale lumii, iar o parte din faima de care se bucura se datoreaza si felului in care a aratat si continua sa arate. Insa motivul pentru care a fost parasita Sharon Stone, care tine de aspectul ei fizic, te va soca.

Actrita insasi, in varsta de 64 de ani, a facut dezvaluirea, intr-un interviu acordat publicatiei Vogue Arabia, pentru a carei coperta a pozat. Asadar, motivul pentru care a fost parasita Sharon Stone a fost ca a refuzat sa isi injecteze Botox, decizie luata dupa ce a suferit un accident vascular cerebral care ar fi putut sa o coste viata.

In interviul pentru Vogue Arabia, Stone a declarat ca, desi in trecut a apelat la faimoasa procedura care impiedica miscarea muschilor si conduce, astfel, la o fata mai neteda, dupa atacul suferit in 2001 a renuntat la astfel de proceduri cosmetice. Alegerea aceasta a fost contestata de un partener recent, a dezvaluit actrita, care a intrebat-o daca si-a injectat vreodata toxina botulinica.

„Probabil ca ar fi mai bine pentru ego-ul tau si pentru al meu daca as face asta.”, i-a raspuns aceasta, marturisind si ca relatia lor s-a incheiat imediat dupa.

Faptul ca Sharon Stone a fost parasita de un partener mai tanar, caruia nu i-a dat numele, pentru acest motiv, nu a parut sa o deranjeze prea mult.

Russell Brand, fostul sot al lui Katy Perry, i-a infuriat pe locuitorii unui sat pitoresc din Anglia. Acesta vrea sa transforme un pub aflat intr-o cladire din secolul al XV-lea in restaurant vegan

„L-am mai vazut doar o data dupa asta si dupa aceea nu a mai fost interesat sa ne vedem. Daca nu ma vezi drept mai mult de atat, atunci esti liber sa gasesti singur iesirea”, a comentat ea.

Cea mai recenta relatie in care a fost implicata Stone a fost cu rapper-ul RMR, in varsta de 26 de ani. Presa a speculat ca acestia s-au despartit, dupa cateva luni impreuna, in iunie anul trecut. Cei doi nu au comentat niciodata public relatia.

Dupa accidentul vascular din 2001, care a condus la o operatie complicata si la un proces indelungat de recuperare, Stone a explicat ca a fost nevoita sa apeleze intens la Botox.

„Au fost perioadele mele de faima in care mi-am injectat Botox si fillere, dar apoi am avut acest atac masiv si o hemoragie a creierului care a durat noua zile si a trebuit sa fac peste 300 de injectari cu Botox pentru ca o parte a fetei mele sa isi revina”. Astfel, interventiile cosmetice s-au transformat, pentru ea, din „un lux dragut intr-o nevoie neurologica uriasa, dureroasa.”

In acelasi interviu, Stone a declarat si ca femeile cu varsta de peste 45 de ani nu mai exista in industria de film de la Hollywood, lucru care conduce la atatea interventii.

„Cred ca pot sa vorbesc si pentru tine si pentru restul femeilor din lume cand spun ca acesta este un efort urias ca noi sa nu ne simtim libere si sa ne simtim, in schimb, oprimate. Si nu accept… Simt ca aceasta este cea mai interesanta si mai creativa perioada a vietii mele. Ma simt foarte, foarte fericita. Nu am fost niciodata atat de bucuroasa.”

Edward Sanda si Cleopatra Stratan, detalii nestiute despre casnicia lor. Ce au dezvaluit cei doi: „Ne completam”

Cu un an in urma, Sharon Stone dezvaluia ca medicul ei i-a marit sanii, fara consimtamantul ei, in timp ce ii inlatura o tumora benigna, pentru ca „a crezut ca arata mai bine, care mergea mai bine cu proportiile soldurilor”, lucru pe care l-a descoperit abia cand i-au fost inlaturate bandajele.

Articole din aceeasi categorie