31.08.2022
25 de ani de la moartea printesei Diana. Medicul care i-a acordat primul ajutor, dezvaluiri neasteptate: „Nu mai avea putere!”

S-au scurs 25 de ani de cand printesa Diana si-a pierdut viata in urma unui accident rutier ce a avut loc in Paris, Franta, iar medicul Frederic Mailliez, care a ajuns la fata locului la scurt timp dupa impact, a vorbit despre momentele acelea.

Dr. Frederic Mailliez se intorcea acasa de la o petrecere si a trecut prin tunelul Alma din Paris in momentul in care a observat o masina fumegand.

„M-am indreptat spre masina avariata. Am deschis usa si m-am uitat in interior.”, si-a amintit el intr-un interviu pentru Associated Press.

Emily Ratajkowski a sustinut-o public pe Amber Heard dupa ce aceasta a pierdut procesul impotriva lui Johnny Depp: „A fi femeie devine din ce in ce mai infricosator” - VIDEO

„Am vazut patru oameni, doi dintre ei aparent morti, fara reactie, fara sa respire. De cealalta parte, alti doi oameni pareau a fi raniti grav. Pasagerul din fata tipa, el respira singur. Femeia pasager, in schimb, o femeie tanara, avea dificultati in a respira, avea nevoie de ajutor imediat.”, a povestit el. 

Barbatul si-a amintit ca s-a intors imediat la masina pentru a lua o punga pentru a o ajuta sa respire si pentru a suna la serviciile de urgenta.

„Era inconstienta, dar cu ajutorul pungii mele pentru respiratie a castigat un pic de energie, insa nu putea sa spuna nimic.”, a mai adaugat el. 

Ulterior, insa, barbatul avea sa afle ca cea pe care a incercat sa o ajute este nimeni alta decat printesa Diana.

Katie Holmes - fara machiaj! Cum arata fosta sotie a lui Tom Cruise, in varsta de 43 de ani, complet naturala - FOTO

„Stiu ca este surprinzator, insa nu am recunoscut-o pe printesa Diana. Eram in masina, pe bancheta din spate, acordand asistenta. Mi-am dat seama ca era foarte frumoasa, dar atentia mea era atat de concentrata pe ceea ce trebuia sa fac pentru a-i salva viata, incat nu am avut timp sa ma gandesc cine era aceasta femeie.”, a mai adaugat medicul.

Pompierii au venit rapid, iar Diana a fost dusa la un spital din Paris, unde a murit cateva ore mai tarziu. Iubitul ei, Dodi Fayed, si soferul au murit si ei la scurt timp. Bodyguard-ul a fost singurul supravietuitor al accidentului, pentru ca avea centura pusa.

„A fost un soc pentru mine sa aflu ca era printesa Diana, ca s-a stins din viata. Mereu m-am intrebat: ”Oare am facut tot ce am putut sa o salvez? Oare mi-am facut jobul bine?” Am realizat atunci ca numele meu va fi legat mereu de aceasta tragedie, asa ca ma simt un pic responsabil de ultimele ei momente.”, a mai declarat el in cadrul interviului.

In 2022, se vor comemora 25 de ani de la moartea Printesei Diana. Lady D si-a pierdut viata pe 31 august 1997. Se afla la Paris si a murit in urma unui accident de masina, soferul fiind orbit de blitul paparazzilor care o urmareau.

Meghan Markle acuza Casa Regala de rasism fata de copiii ei! Cum ar fi fost numiti acestia

In timpul vietii, aceasta a trebuit sa faca fata infidelitatii sotului sau, Printul Charles, a indiferentei pe care acesta o arata in public fata de ea, dar si presei care incerca in continuu sa afle detalii din viata lor privata. S-a luptat cu bulimia, dar si cu depresia post-natala. Actiunile caritabile au fost evadarea emotionala a Printesei Diana, care in 1996 a divortat de Printul Charles.

De la moartea acesteia, o serie de filme, musicals si expozitii i-au fost dedicate, precum si diferite interventii culturale.

Articole din aceeasi categorie