29.07.2022
„Cata emotie!” Daniela Costetchi a fost ceruta in casatorie intr-un loc pitoresc! Vezi cum a avut loc momentul emotionant: „Acest inel inseamna o a doua sansa pentru noi” - VIDEO

Daniela Costetchi, in varsta de 24 de ani, este cunoscuta in mediul online datorita poeziilor sale. Recent, bloggerita impreuna cu sotul ei, Catalin Soare, au plecat la Brasov pentru a-si sarbatori aniversarea de trei ani de casnicie. Pe pagina sa de Instagram, Daniela a postat un videoclip si un mesaj emotionant, unde a aratat ce cadou a primit de la Catalin. Vezi filmuletul mai jos.

Anterior, Daniela a mentionat in Insta Story ca ei au 30 de minute pentru a-si gasi cadou unul altuia.

Pentru Catalin, ea a ales un outfit in stil sport. Iar sotul ei a ales pentru ea... un inel. Si nu unul simplu, dar de logodna. 

„Fetelor, mi-am primit cadoul”, a scris Daniela Costetchi pe pagina sa. 

Tanara a mentionat ca ea nu a fost ceruta in casatorie de catre Catalin, chiar daca deja de trei ani sunt casatoriti. „Daca va mai amintiti, eu nu am fost ceruta cu inel. Am facut doar starea civila, si am zis ca atunci cand sunt ceruta oficial, stabilim data pentru nunta”. 

Cea mai sexy moldoveanca a revenit in lumea modelingului. Xenia Deli, aparitie impresionanta in cel mai nou pictorial

De asemenea, bloggerita a scris ca acest inel este o sansa pentru ei, caci in ultimul timp au suferit multe dificultati in relatie. „La momentul de fata acest inel inseamna o a doua sansa pentru noi”. 

In doar 19 ore, filmuletul sau a acumulat peste 51 de mii de vizualizari si multe comentarii frumoase din partea urmaritorilor sai. 

„Ma bucur asa mult pentru voi”, „Ce tareeee! Catalin esti un geniu, presupun nu cadoul, dar gestul mai scump ca orice! A venit inelul cind trebuia! Va doresc iubire pentru o vesnicie!”, „Cata emotie!”, „Sunteti atat de frumosi si atat de Adevarati”, „Dumnezeule,ce fericita sunt pentru voi”, „Sunteti facuti unul pentru celalalt! Felicitari!”, „Doamne …Pling”, au scris internautii entuziasti. 

Asa mama - asa fete! Marina Carnat a publicat un filmulet pe Instagram unde danseaza alaturi de fiicele sale - VIDEO

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Este casatorita cu Catalin Soare si au o fiica, Leila. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie