29.07.2022
Irina Rimes i-a dat block fratelui ei pe Instagram. Vezi care este motivul: „De ce? Pentru ca...” - VIDEO

Interpreta din Republica Moldova, Irina Rimes si-a blocat fratele pe pagina sa de Instagram. Artista a facut acest lucru pentru ca nu voia ca fratele ei sa vada InstaStories pe care ea le publica.

„I-am dat block lui fratele meu pe Instagram. De ce? Pentru ca pe data de 3 august el isi face nunta si am decis sa-i pregatesc niste surprize”, a explicat Irina Rimes. 

Interpreta a mentionat ca nu prea se pricepe la surprize, asa ca ea a apelat la urmaritorii sai. „Si daca vede vreun prieten de-al fratelui meu aceste Insta Storyuri, am sa-l rog sa nu-i spuna. Lasati surprizele sa fie surprize”. 

Cea mai sexy moldoveanca a revenit in lumea modelingului. Xenia Deli, aparitie impresionanta in cel mai nou pictorial

Irina i-a spus fratelui sau ca ea se va ocupa de tortul pentru miri, asa ca a mers la un magazin specializat, unde a ales (cu ajutorul urmaritorilor sai) tortul potrivit. „Bun, acum ca v-am aratat toate torturile, pot spune ca mie mi-au placut doua din ele. Nu ma pricep ce le-ar putea placea oamenilor”.

„Cata emotie!” Daniela Costetchi a fost ceruta in casatorie intr-un loc pitoresc! Vezi cum a avut loc momentul emotionant: „Acest inel inseamna o a doua sansa pentru noi” - VIDEO

Artista a pus in Story cateva variante de tort si le-a dat voie urmaritorilor sai sa voteze. „Voi sa votati. Cum votati, asa ramane”. 

Intr-un final, Irina si-a ales favoritul. 

Articole din aceeasi categorie