03.05.2021
Sarbatori cu adrenalina pentru Vlada Mardari. Prezentatoarea PRO TV s-a plimbat cu motocicleta impreuna cu sotul ei

De Paste, Vlada Mardari a petrecut alaturi de familie, iar pentru a-si diversifica si mai mult activitatile, prezentatoarea PRO TV a mers cu sotul prin padure, pe motocicleta.

Cu siguranta, Vlada nu duce un mod de viata pasiv, datorita reportajelor pe care le face zilnic si a invitatilor din diferite domenii cu care discuta in cadrul emisiunii, dar si asa, Vlada Mardari include adrenalina in viata de zi cu zi.

De Paste, jurnalista s-a bucurat de natura alaturi de familie si pe langa dragoste, acestia au avut parte si de distractie. Vlada Mardari a mers cu sotul ei Tudor, care este pasionat de motociclete, pe campiile Moldovei, admirand privelistile pitoresti. 

Cei doi s-au plimbat, s-au relaxat si au captat momente unice, pe care le-au impartasit cu urmaritorii de pe Instagram.

Vlada Mardari este prezentatoarea emisiunii iSanatate, pe care o poti urmari in fiecare sambata de la ora 11:00, doar la PRO TV.

Tudor si Vlada Mardari si-au unit destinele in anul 2018, iar in primavara lui 2019 li s-a intamplat cea mai mare minune. Jurnalista a adus pe lume primul lor copil, o fetita.

Intr-un interviu oferit pentru Perfecte.md, Vlada a afirmat ca peste 50 de ani se vede cu sotul ei „Impreuna, tinandu-ne de mana, cu inca 3 copii, 5 nepoti si.. cine stie? Poate si stranepoti? Ah da, cu inca vreo 3 pisici si 2 caini. De dorit undeva la malul marii, cu albastrul in fata ochilor, pace in suflete si dragostea in inimi".

Vezi si: Natalia Gordienko - in centrul atentiei la petrecerea lui Filip Kirkorov! Moldoveanca s-a distrat cu Olga Buzova, Geegun, Jony si multe alte vedete ale showbizului rusesc, de parca nici nu exista pandemia - VIDEO

Sursa foto, video: Instagram

Articole din aceeasi categorie