03.05.2021
Natalia Gordienko - in centrul atentiei la petrecerea lui Filip Kirkorov! Moldoveanca s-a distrat cu Olga Buzova, Geegun, Jony si multe alte vedete ale showbizului rusesc, de parca nici nu exista pandemia - VIDEO

La data de 30 aprilie, Regele POP din Rusia, Filip Kirkorov, si-a sarbatorit ziua de nastere. Artistul a implinit 54 de ani. Iar in acest weekend, artistul a dat o mare petrecere, ca pe timpurile vechi cand nu exista pandemia.

Citeste si :  La 54 de ani, Filip Kirkorov apare in scaun cu rotile. Motivul pentru care a apelat la asistenta sexy

Invitandu-si toti colegii de breasla si prietenii, Filip Kirkorov si-a sarbatorit ziua de nastere cu mult fast. Bineinteles ca nu a lipsit nici Natalia Gordienko, care a fost vedeta serii, cantand si dansand langa omagiat, pe scena.

Pe pagina sa de Instagram, Natalia a publicat numeroase filmulete si imagini de la petrecere.

Olga Buzova, Alsou, Jony, Ani Lorak, Xenia Sobchak, Lolita si multe alte vedete ale showbizului rusesc i-au fost alaturi lui Filip la sarbatoare.

Invitatii au avut parte de o petrecere pe cinste, cu confetti, multa sampanie, muzica live si voie buna. Iar tortul omagiatul a atras atentia tuturor.

Cu ocazia zilei de nastere a Regelui Pop din Rusia, Natalia i-a transmis un mesaj de felicitare destul de personal, publicand si un filmulet cu cele mai frumoase clipe petrecute alaturi de omagiat.

„Aveti o idila?” Mesajul Nataliei Gordienko dedicat lui Filip Kirkorov, de ziua lui: „Apreciez fiecare secunda langa tine”

Unii dintre fani s-au intrebat daca ar fi vreo idila intre cei doi, vazandu-i deseori la brat, pe la evenimente mondene sau la repetitii. Insa vedetele nu au raspuns. Cert este faptul ca Filip o sustine in totalitate pe Natalia Gordienko in concursul Eurovision, care va avea loc in cateva saptamani, la Rotterdam.

WOW! Rochia Nataliei Gordienko, creata de designerul de la Hollywood, care a facut tinutele purtate de Madonna si Beyonce! „Misiune secreta in Lebanon” - VIDEO

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie