EA - romantica si visatoare, EL - pragmatic si calculat. Cum a avut loc cererea in casatorie, dar si cum se vad peste 50 de ani, prezentatoarea PRO TV, Vlada Mardari si sotul ei, Tudor : "Cu inca 3 copii, 5 nepoti si...ah da, cu inca vreo 3 pisici si 2 caini"

Prezentatoarea PRO TV, Vlada Mardari traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de sotul ei, omul de afaceri, Tudor. Timp de un an, cei doi au reusit sa intemeieze o familie si sa aduca pe lume cea mai mare comoara a vietii, pe fetita lor, Naomi. Afla secretele unei relatii de succes, cum s-au cunoscut, dar si care au fost cele mai memorabile momente petrecute impreuna, din interviul oferit pentru perfecte.md.

Pe Vlada Mardari, o urmarim de la micile ecrane, in fiecare sambata in cadrul emisiunii iSanatate. Dincolo de ecrane, ea se declara o femeie fericita si implinita, mentionand ca are noroc sa-l aiba pe Tudor in calitate de sot. 

Cum v-ati cunoscut si cum a inceput relatia voastra?

"Ne-am cunoscut pur intamplator, prin intermediul unor prietene. Curios este ca ele o faceau pe “Cupidonul”, facand aluzii ca ne-am potrivi. Pe atunci, nici gand sa-mi treaca prin minte ca acel baiat va fi viitorul meu sot si tatal copilului meu".

Care au fost calitatile care v-au atras unul la celalalt?

"La Tudor m-a atras atitudinea lui foarte pozitiva si felul de a fi, carismatic, glumet, aventurier. Si pana acum nu incetez sa ma bucur ca am alaturi un astfel de barbat".

Care sunt momentele cele mai memorabile din relatia voastra. Povestiti.

"Oh, avem muuulte. Desi in aceasta vara vom implini abia 5 ani de cand ne-am cunoscut, iata ca in acesti ani am reusit sa formam o familie si sa ne mandrim cu o fetita minunata de 2 anisori. Unele dintre cele mai colorate amintiri sunt din calatoriile noastre, unde ne place sa exploram totul, de la locurile frumoase, la bucataria delicioasa. Continuam sa cream momente memorabile zi de zi, pentru ca amintirile tin de emotiile frumoase dintr-un cuplu, iar acestea sunt la ordinea zilei".

 

 

Cine dintre voi este mai romantic?

"Eu, cu siguranta! :) Tudor este pragmatic si calculat, lucru pe care, de altfel, il apreciez enorm la el. El ma ajuta sa fiu cu picioarele pe Pamant si, totodata, stie sa ma surprinda frumos. El e adeptul cadourilor si al gesturilor necesare, si e mereu atent la ce anume am nevoie sau ce m-ar face fericita. Eu, pe de alta parte, sunt un om-sarbatoare. Sarbatoresc cu orice motiv, las biletele, fac cadouri originale si se zice ca as fi buna la asta. :)) Cu toate astea, iubitul meu face uneori niste declaratii atat de frumoase! Deloc siropoase, dar emotionante, pentru ca sunt spuse din inima, iar asta se simte".

Cum a avut loc cererea in casatorie?

"Pe o plaja izolata, dupa ce tocmai facusem “siesta”. A fost dragut, intim, memorabil si tare frumos!".

 

Cum ati sarbatorit Ziua Indragostitilor in acest an? (Totusi e pandemie, localurile sunt inchise)

"Anul asta am stat acasa si am petrecut timpul in doi, asa cum ne place cel mai mult. Prefer sa merg la o cina romantica oricand, numai nu de Ziua Indragostitilor, cand orasul e plin si atmosfera romantica este cumva “regizata”".

Cum va vedeti peste 50 de ani?

"Impreuna, tinandu-ne de mana, cu inca 3 copii, 5 nepoti si.. cine stie? Poate si stranepoti? Ah da, cu inca vreo 3 pisici si 2 caini. De dorit undeva la malul marii, cu albastrul in fata ochilor, pace in suflete si dragostea in inimi".

Ce valori ati preluat din relatia parintilor vostri?

"Respectul, ajutorul, sustinerea, prietenia, comunicarea… Avem multe de invatat de la parintii nostri, care, Slava Domnului, ne sunt alaturi, sunt sanatosi, energici si pozitivi. Sunt niste bunei minunati pentru fetita noastra si suntem cei mai norocosi sa ne bucuram de prezenta lor in viata noastra".

Va certati des? Cine cedeaza primul?

"Nu as spune ca ne certam des. Avem si noi momentele noastre, ca orice cuplu, dar cred ca evoluam din ce in ce mai mult. Este important sa invatam (fiecare din noi) sa ne acceptam partenerul si sa trecem peste micile diferente sau neintelegeri. E un lucru care necesita timp si multa intelepciune, dar care salveaza de la tare multe discutii neplacute".

Ce nu ati ierta niciodata?

"Tradarea, probabil. Desi, astfel de ganduri nu mi-au venit niciodata, vizavi de sotul meu".

Care a fost cel mai frumos cadou primit de la sotul /sotia?

"Au fost multe. Nu as vrea sa specific, pentru ca, pentru mine, cel mai frumos cadou este prezenta lui in viata mea. Pe bune, cel mai important este sa iti gasesti omul potrivit, asta e adevarata fericire… Restul sunt detalii care conteaza mai putin".

Cum petreceti timpul liber in doi?

"Ne relaxam impreuna. Avem ambii un program destul de incarcat, asa ca, atunci cand avem timp sa il petrecem frumos, exploram natura, facem plimbari, privim filme, ne intalnim cu prietenii, discutam si ne acordam atentie maxima unul altuia".

Cine gateste mai des?

"Heh, buna intrebare… Daca sincer, niciunul! Nu prea avem timp pentru asta, eu fac de obicei micul dejun iar el uneori face paste… Dar asta asa, cand avem timp".

O data cu aparitia copilului ce s-a schimbat in relatia voastra?

"Avem mai putin timp pentru noi doi si, respectiv, incercam sa profitam la maxim de el. In rest, aparitia copilului ne-a apropiat si a creat ceva special, un soi de magie in familia noastra".

 

Cine dintre voi este mai gelos?

"Niciunul nu e gelos, pentru ca nu ne prea ne dam motive. Nu am avut momente in care sa testam acest lucru. Cert este ca pe Tudor nu il deranjeaza atentia masculina pe care o primesc, si asta e bine, e sigur de dragostea pe care i-o port".

Obisnuinte din rutina zilnica a sotului/sotiei care va deranjeaza?

"Acestea sunt putine, nesemnificative si vor ramane intre noi".

Anul 2018 a fost un an foarte roditor pentru Vlada si Tudor Mardari. Cuplul s-a logodit la sfarsitul verii, in toamna a urmat casatoria religioasa si civila, iar spre sfarsitul lui martie a aparut pe lume si primul copil.

Articole din aceeasi categorie