26.04.2021
De la senzualitate - la lupte martiale! Vlada Mardari, la un duel cu campionul mondial de Muay Thai si Kickboxing. Vezi cum s-a descurcat prezentatoarea PRO TV - VIDEO

Prezentatoarea emisiunii iSanatate, Vlada Mardari a mers la un antrenament bazat pe arte martiale, mai exact, Muay Thai si Kickboxing. Vlada a luat lectii chiar de la campionul mondial la muai thai, Nicolai Caraus. Pentru a vedea cat de complex si solicitant este acest sport, urmareste reportajul marca iSanatate.

Nicolai Caraus este un luptator profesionist, care detine titlul de campion national, european si mondial la Muay Thai. 

Nicolai CARAUS, ANTRENOR MUAY THAI SI KICKBOXING: "Luptator profesionist am 9 lupte, 2 pierderi si 7 castiguri. In 2019 am fost campion mondial la Muay Thai." 

Curios este ca, pe langa lupte martiale, Nicolai mai are o activitate care implica multa concentratie si necesita viteza de reactie. 

Nicolai CARAUS, ANTRENOR MUAY THAI SI KICKBOXING: "Le imbin, sunt luptator si pompier. Lupt pe doua frunturi, lupt cu focul si lupt cu adversarii".

Am decis sa incerc si eu acest sport intensiv, care combina elemente din mai multe stiluri de lupte martiale. 

Partea de incalzire a muschilor a fost mai solicitanta decat m-am asteptat, de la o sesiune de alergat, lovituri cu pumnii, picioarele si sarituri cu coarda, pana la flotari si asezari. 

Nicolai CARAUS, ANTRENOR MUAY THAI SI KICKBOXING: "Acum deja trecem la partea tehnica, miscarea, loviturile incalzirea trebuie sa fie mai grea ca antrenamentul".

Inainte de a invata cum sa lovesti oponentul cu mainile si picioarele, cel mai important este sa inveti sa te aperi corect. Muay Thai este un antrenament foarte solicitant, unde sunt implicate toate grupele de muschi si care te vor face sa iti lucrezi intreg corpul.

Alte noutati din health&beauty, sport, nutritie si povesti cu oameni fascinanti gasesti pe site-ul emisiunii iSanatate.

Articole din aceeasi categorie