26.03.2021
Vlada Mardari - mai firava si mai sensibila! „Rolul de mama m-a transformat, am simtit necesitatea sa devin mai informata ca oricand, mi-am vazut barbatul intr-o alta lumina”

Zi de sarbatoare in familia gazdei emisiunii iSanatate, Vlada Mardari. Fetita ei este omagiata, iar cu aceasta frumoasa ocazie, mama micutei i-a transmis un mesaj emotionant prin intermediul retelelor de socializare.

Citeste si :  Fly yoga cu Vlada Mardari: "Ma simt ca un adevarat acrobat. Incercati fly yoga". Afla care sunt beneficiile acestui antrenament - VIDEO  

„Rolul de mama m-a transformat si m-a facut sa vad viata din alta perspectiva. M-a facut mai constienta, responsabila si selectiva in alegeri. Mi-a aratat ce inseamna dragoste neconditionata, rabdare si admiratie totala. Devenind mama consider ca am "prins" la intelepciune, am simtit necesitatea sa devin mai informata ca oricand, am reevaluat felul in care ma percep pe mine insami, am invatat sa ma iubesc mai mult si sa lucrez mai mult pentru a deveni cea mai buna versiune proprie. Mi-am vazut barbatul intr-o alta lumina, una calda si armonioasa. Mi-am vazut parintii mai fericiti ca oricand. Toate astea, datorita tie, fetita mea. Sa fii tu in siguranta, protejata si cu o stare de sanatate excelenta. Sa zambesti mult, sa razi in hohote si sa ai o copilarie colorata! De restul ne ocupam noi. La multi ani, soarele nostru!”, a scris Vlada Mardari, pe pagina sa de Facebook, publicand si o poza de cand este insarcinata.

Intr-un interviu oferit pentru perfecte.md, Vlada a spus ca de cand a aparut micuta in familia sa, relatia cu sotul a devenit mai stransa. „Avem mai putin timp pentru noi doi si, respectiv, incercam sa profitam la maxim de el. In rest, aparitia copilului ne-a apropiat si a creat ceva special, un soi de magie in familia noastra".

Anul 2018 a fost un an foarte roditor pentru Vlada si sotul ei, Tudor Mardari. Cuplul s-a logodit la sfarsitul verii, in toamna a urmat casatoria religioasa si civila, iar spre sfarsitul lui martie a aparut pe lume si primul copil.

Citeste si :  EA - romantica si visatoare, EL - pragmatic si calculat. Cum a avut loc cererea in casatorie, dar si cum se vad peste 50 de ani,  prezentatoarea PRO TV, Vlada Mardari si sotul ei, Tudor : "Cu inca 3 copii, 5 nepoti si...ah da, cu inca vreo 3 pisici si 2 caini"

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie