04.05.2021
Filip Kirkorov - in cusma de carlan, ca un adevarat moldovean! Natalia Gordienko: „A devenit deja de-al nostru!”

Recent, Filip Kirkorov si-a sarbatorit ziua de nastere. Interpreta, Natalia Gordienko, i-a daruit marelui artist un cadou original - costum national moldovenesc. 

Despre asta a scris Gordienko, pe pagina sa de Facebook, unde a publicat si o imagine in care artistul a imbracat straie moldovenesti.

„Nu cunosc nici o persoana care stie sa creeze sarbatoare, asa cum o face Filip! Ieri a fost ziua lui! Sufletist, vesel! Dragul meu Filip Kirkorov, fie ca toate zilele tale sa fie atat de pline si fericite. Multumim ca ne oferi tuturor zambet si dragoste. Nu voi inceta sa-ti multumesc pentru sustinerea si pentru ca ati crezut in fortele mele!”, l-a felicitat si i-a multumit interpreta artistului.

„Au mai ramas doar cateva zile pana la concurs si nici nu va imaginati, dragi prieteni, cat de mult lupta Filip pentru lucrul nostru comun! I-am oferit un costum national moldovenesc si l-a imbracat cu placere si le-a transmis cele mai sincere urari tuturor locuitorilor Moldovei. Filip a devenit cu adevarat de-al nostru, iar noi ai lui! Nu-i asa ca Filip arata minunat?”, a impartasit Natalia Gordienko cu prietenii sai virtuali. 

Natalia Gordienko, sustinuta de Filip Kirkorov, are un program complex de pregatire pentru Eurovision. La inceputul lunii martie, Natalia Gordienko a cantat pe scena de la Kremlin, unde a fost invitata de catre celebrul designer Valentin Iudashkin, purtand o rochie semnata chiar de acesta. Tot la Moscova, artista a organizat un eveniment grandios alaturi de Filip Kirkorov, unde a lansat videoclipul piesei „Sugar” cu care va reprezenta Moldova la Eurovision Song Contest 2021. La petrecere au fost prezente nume mari din showbizul rusesc, printre care Nikolai Baskov, Timati, Stas Mihailov, Kristina Orbakaite si multi altii. De curand, interpreta a lansat si versiunea melodiei „Sugar” in limba rusa. Versurile au fost scrise de Mihail Gutseriev, iar muzica, de Filip Kirkorov si Dmitris Kontopulos. 

WOW! Rochia Nataliei Gordienko, creata de designerul de la Hollywood, care a facut tinutele purtate de Madonna si Beyonce! „Misiune secreta in Lebanon” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie