05.03.2021
Filip Kirkorov a adunat spuma showbizului rusesc la prezentarea videoclipului Nataliei Gordienko. Printre invitati se numara Timati, Nikolai Baskov, Stas Mihailov si multe alte celebritati

Aseara Natalia Gordienko a prezentat videoclipul piesei „Sugar” in cadrul unei petreceri de zile mari, la care au fost invitate numeroase vedete din showbizul rusesc.

Citeste si :  Explozie de culoare! Natalia Gordienko a prezentat videoclipul piesei „Sugar”, pe care o va interpreta la Eurovision - VIDEO

Este bine cunoscut faptul ca Filip Kirkorov sta bine la capitolul organizarii petrecerilor. Artistul si-a invitat toti prietenii la teatrul Crave din Moscova, acolo unde a avut loc premiera videoclipului Nataliei Gordienko „Sugar”. Printre invitati se numara Nikolai Baskov, Timati, Dava, Stas Mihailov, Kristina Orbakaite, ambasadorul Republicii Moldova la Moscova si multi multi oameni din elita ruseasca.

Dupa ce a vorbit cu presa si a facut fotografii cu invitatii, Filip Kirkorov a avut un discurs lung despre istoria Eurovisionului, la care a luat parte si el in calitate de participant la concurs, dar si in cea de producator. 

Inaintea prezentarii videoclipului a avut loc si un show exceptional cu dansatori, iar Natalia a interpretat piesele lui Dima Bilan, DoReDos si alti artisti care au participat anii trecuti.

Natalia Gordienko a castigat preselectia nationala Eurovision Moldova 2020, insa din cauza pandemiei de COVID-19, etapa internationala a fost amanata. Concursul Muzical Eurovision 2021 va fi a 65-a editie si se va organiza, de aceasta data, la Rotterdam, Tarile de Jos.

Citeste si :  „Buze dulci” de la Filip Kirkorov si Natalia Gordienko. Vedetele din Rusia primesc invitatiile originale la lansarea videoclipului "Sugar"

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie