08.03.2021
Natalia Gordienko - pe scena Kremlinului, in rochia marca Valentin Iudashkin. Artista s-a incadrat perfect in showbizul rusesc. Poate isi va continua cariera pe scena din Rusia?

Dupa ce a prezentat in cadrul unei petreceri de zile mari videoclipul piesei „Sugar”,  pe care o va interpreta la Eurovision, Natalia Gordienko a fost invitata la concertul organizat de Valentin Iudashkin, pe scena palatului de la Kremlin.

Citeste si :  „Buze dulci” de la Filip Kirkorov si Natalia Gordienko. Vedetele din Rusia primesc invitatiile originale la lansarea videoclipului "Sugar"

In instastories Natalia Gordienko a povestit ca este foarte emotionata. „Voi fi pentru prima data pe scena palatului de la Kremlin. Este o onoare pentru mine.”

Cu ocazia zilei internationale a femeilor, Natalia Gordienko a venit cu un mesaj frumos de sarbatoare si a anuntat despre concertul la care participa. „Каждая женщина — это цветок. Как за ней ухаживаешь, так она и цветет. Пусть рядом с вами, милые женщины, будут достойные мужчины. И сегодня в 23:30 (МСК) украсьте свой вечер праздничным шоу Валентина Юдашкина. Создатель настоящих фэшн-шедевров презентует свои лучшие произведения под хиты и премьеры от артистов. Нас ждет очень красивый и музыкальный вечер! Девочки, все как мы любим” (Fiecare femeie este o floare. Pe masura ce ai grija de ea, tot asa ea infloreste. Fie ca langa voi, dragi femei sa fie barbati demni. Si astazi la ora 23:30 (ora Moscovei) decorati-va seara cu un spectacol festiv de la Valentin Yudashkin. Creatorul adevaratelor capodopere ale modei isi prezinta cele mai bune lucrari insotite de hituri si premiere de la artisti. Ne asteapta o seara foarte frumoasa si muzicala! Fetelor, tot ce iubim)”, a scris artista, pe pagina sa de Instagram.

Tinuta interpretei a fost una impecabila, o rochie cu pene aurii, creata de Valentin Iudashkin. 

La eveniment au fost si alte vedete, alaturi de care Natalia a pozat.

Citeste si :  Filip Kirkorov a adunat spuma showbizului rusesc la prezentarea videoclipului Nataliei Gordienko. Printre invitati se numara Timati, Nikolai Baskov, Stas Mihailov si multe alte celebritati

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie