29.04.2021
WOW! Rochia Nataliei Gordienko, creata de designerul de la Hollywood, care a facut tinutele purtate de Madonna si Beyonce! „Misiune secreta in Lebanon” - VIDEO

Interpreta Natalia Gordienko se pregateste intensiv de concursul Eurovision. Aceasta isi promoveaza piesa in mai multe tari si impartaseste cu urmaritorii sai de pe Instagram tot ce face. 

Citeste si :  Cu zeci de vedete in preajma, Filip Kirkorov tot nu se dezlipeste de Natalia Gordienko! Detaliul vestimentar la care au atras atentia fanii artistului si au criticat-o pe moldoveanca - VIDEO

De curand, artista a anuntat prin intermediul retelelor de socializare ca rochia pe care o va purta pe scena Eurovision-ului va fi creata de designerul Zuhair Murad.

„Yes! It’s true! We are pleased to present that we are working with the outstanding world famous fashion designer
Zuhair Murad !

My super dress for Eurovision 2021 will make our song more sweet. 
Love You,my dear @zuhairmuradprivate!
Secret mission in Lebanon - it was the final fittings in Zuhair’s atelier in Beirut with my dream team” (Da! E adevarat! Suntem incantati sa va anuntam ca lucram cu renumitul designer de moda la nivel mondial, Zuhair Murad! Super-rochia mea pentru Eurovision 2021 va face melodia noastra si mai dulce. Misiune secreta in Liban - au fost lucrarile finale din atelierul lui Zuhair din Beirut cu echipa mea de vis), a scris Natalia, pe pagina sa de Instagram.

Celebrul creator de haine, originar din Liban, a imbracat cele mai cunoscute cantarete din lume, printre care se numara si Beyonce, Madonna si Rihanna, Jennifer Lopez si multe alte vedete de la Hollywood.

Natalia Gordienko, sustinuta de Filip Kirkorov, are un program complex de pregatire pentru Eurovision. La inceputul lunii martie, Natalia Gordienko a cantat pe scena de la Kremlin, unde a fost invitata de catre celebrul designer Valentin Iudashkin, purtand o rochie semnata chiar de acesta. Tot la Moscova, artista a organizat un eveniment grandios alaturi de Filip Kirkorov, unde a lansat videoclipul piesei „Sugar” cu care va reprezenta Moldova la Eurovision Song Contest 2021. La petrecere au fost prezente nume mari din showbizul rusesc, printre care Nikolai Baskov, Timati, Stas Mihailov, Kristina Orbakaite si multi altii. De curand, interpreta a lansat si versiunea melodiei „Sugar” in limba rusa. Versurile au fost scrise de Mihail Gutseriev, iar muzica, de Filip Kirkorov si Dmitris Kontopulos.

PREMIERA! Vezi cum suna melodia Nataliei Gordienko, „Sugar”, in limba rusa. Denumirea te va lasa cu gura cascata - VIDEO

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie