04.03.2021
Explozie de culoare! Natalia Gordienko a prezentat videoclipul piesei „Sugar”, pe care o va interpreta la Eurovision - VIDEO

Interpreta a lansat videoclipul melodiei „Sugar”, care va reprezenta Moldova la Eurovision 2021. Acesta este „un adevarat deliciu”.

Citeste si :  „Buze dulci” de la Filip Kirkorov si Natalia Gordienko. Vedetele din Rusia primesc invitatiile originale la lansarea videoclipului "Sugar"

Organizand un eveniment de exceptie la Moscova, unde au fost invitate cele mai importante vedete ale showbizului rusesc, Natalia Gordienko si Filip Kirkorov au prezentat piesa „Sugar”.

„A venit ziua in care Filip Kirkorov si echipa de vis vor prezenta single-ul Sugar pentru Natalia Gordienko din Moldova pentru Concursul Eurovision 2021.

Faceti-va confortabil, va vom duce in lumea cabaretului.

Veti descoperi un loc care a atras estete seculare de toate dungile de multi ani! Sunteti gata sa impartasiti bucuria si emotiile unui spectacol dulce si sexy creat special pentru Natalia Gordienko de echipa creativa si artistii Teatrului Crave?

Vei fi primul care va vedea spectacolul si va auzi melodia SUGAR! Acest videoclip promite sa-l scufunde pe cel care priveste in atmosfera dulce de dragoste si bucurie! Ceva care ne lipseste atat de mult in ultimul timp stresant. Si, in general, nu exista niciodata prea multa dragoste! Si povestea cu bomboane sexy este exact despre asta!”, este mesajul din descrierea videoului.

In videoclip, Natalia apare apare in mai multe tinute, una dintre ele fiind un body sexy de culoarea albastra, inconjurata de acadele, vata dulce, bezele si multe alte delicii care reprezinta cu desavarsire titlul melodiei - Sugar (Zahar).

Natalia Gordienko a castigat preselectia nationala Eurovision Moldova 2020, insa din cauza pandemiei de COVID-19, etapa internationala a fost amanata. Concursul Muzical Eurovision 2021 va fi a 65-a editie si se va organiza, de aceasta data, la Rotterdam, Tarile de Jos.

Citeste si :  Dansa pe iaht, iar clipurile adunau milioane de vizualizari. Cum arata acum fosta iubita a lui Gianluca Vacchi, bruneta sexy din viata milionarului

Sursa foto/video: Youtube, Instagram

Articole din aceeasi categorie