18.08.2022
Evolutia spectaculoasa a Evei Timush! Vezi cum s-a transformat tanara dintr-o fetita timida, intr-o femeie provocatoare si cu atitudine - FOTO

Mai ieri era mica, draguta si impresiona pe toata lumea de la Golos Deti Russia, iar astazi are deja fani oriunde nu ar merge si un contract pe un termen lung cu o renumita casa de discuri din Romania. Vezi evolutia spectaculoasa a interpretei Eva Timush, dar si felul unic in care aceasta si-a conturat stitlul si „condimentat” atitudinea.

Eva Timush este una dintre vocile actuale si extrem de solicitate la ora actuala. Tanara interpreta si bloggerita se bucura de un succes absolut nu doar in cariera muzicala, ci si in cea a bloggingului intrucat pe Instagram are o comunitate de aproape 400 de mii de oameni, iar pe TikTok tanara se bucura de 310.000 de fani. 

Postarile sale indraznete, dar foarte stilate ne-au ajutat sa vedem mai bine schimbarile majore din viata artistei, iar acest lucru il vei putea observa usor si tu in articolul de mai jos. 

2016

Povestea Evei incepe in anul 2016, atunci cand tanara a participat la indrumarea parintilor sai la concursul pentru copii Golos Deti. Fata, in varsta de 13 ani la acea vreme avea un singur pas pana la victorie, intrucat aceasta s-a clasat chiar pana in finala si a concurat cu Danil Plujnikov, care a si castigat competitia. 

Desi era mica, Eva era de pe atunci o fashionista pasionata de frumos si stil, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber din aparitiile sale. 

Родители Евы Тимуш: Ева заплакала, когда в день финала «Голос.Дети» ей  вдруг поменяли песню! - KP.MD
Eva Timush Archives - Pagina 3 din 3 - ea.md

Cu par lung, sprancene dese si machiaj elegant! Vezi imagini rare cu Maia Sandu din perioada adolescentei - FOTO

2017

Anul 2017, tanara artista si l-a inceput cu participarea sa la show-ul Romanii au Talent, unde din nou a ajuns pana in finala si a obtinut locul 4 dupa voturile publicului.

In aceasta perioada, Eva a intrat in vizorul publicului roman, caruia pana in prezent ii este pe plac. 

2018

In 2018, Eva Timush a revenit pe micile ecrane din Romania, de data aceasta la concursul muzical Vocea Romaniei, unde antrenoare i-a fost chiar moldoveanca Irina Rimes. Vizibil schimbata deja, Eva a impresionat nu doar datorita vocii sale, ci si a aspectului sau impecabil. 

AGORA - VIDEO. Eva Timus a parasit Vocea Romaniei cu ochii in lacrimi.  Prestatia basarabencei
EVA TIMUS - SKYFALL | Vocea Romaniei | 5 Octombrie 2018 - YouTube

Loredana Groza, dezlantuita la ziua Emei Uta. Antonia a filmat totul!

2019

In anul 2019, Eva a devenit preocupata mai mult de imaginea sa, iar transformarile sale la nivelul fetei sunt usor vizibile. Fata a apelat la cateva proceduri estetice precum adaugarea acidului hialuronic in buze.

Tot in acest an, tanara a participat la mai mult show-uri din Rusia.

2020

In anul 2020, Eva Timush a revenit cu propria sa melodie intitulata Sugar Daddy. Aceasta s-a bucurat de un real succes in Rusia. 

Mike Tyson a ajuns de nerecunoscut: cu barba alba si in scaun cu rotile

2021

Anul 2021, a fost pentru Eva anul in care s-a reinventat si a devenit o domnisoara in tot sensul cuvantului. Aceasta a cantat pe scenele mari alaturi de Artik&Asti si si-a facut un update la stilul sau. 

Darius Campbell Danesh, gasit mort in propria casa! Starul irlandez avea doar 41 de ani

2022

In anul 2022, Eva Timush a semnat un contract cu Global Records Romania. Aceasta a lansat piesa Tattoo, iar succesul sau nu a intarziat sa apara.

Au adus faima tarii noastre! Top 7 piese din Moldova care au devenit cunoscute in intreaga lume - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie