16.08.2022
Cu par lung, sprancene dese si machiaj elegant! Vezi imagini rare cu Maia Sandu din perioada adolescentei - FOTO

Pe retele de socializare, o poza rara cu presedinta Republicii Moldova Maia Sandu a impresionat internautii. Vezi in articolul de mai jos cum aratat politiciana in perioada adolescentii, dar si impresiile comentatorilor din online.

O noua poza descoperita cu Maia Sandu a induiosat chiar si criticii din mediul online. Frumusetea si trasaturile pe care poate astazi multi nu le obserava au fost puse in valoare de cativa internauti care au publicat poza. 

Pasiunea ei cea mai mare sunt calatoriile! Vezi ce tari exotice a vizitat in aceasta vara bloggerita Valeria Lungu - FOTO
 

 

De nerecunoscut! Cum arăta Maia Sandu în studenție

In imagine, presedinta este aproape de nerecunoscut. Aceasta apare cu sprancene dese, par lung si buze vopsite elegant.

Desi putini au putut sa asimileze asemanarea, cert este ca eleganta si rafinamentul pe care l-a avut atunci presedinta nu s-a schimbat absolut deloc, iar in materie de stil acesta nu a facut nimic altceva decat sa se imbunatateasca.

Valentina Nafornita - weekend in paradis! Vezi unde se odihneste soprana Republicii Moldova, dar si corpul perfect pe care l-a etalat - VIDEO

Vezi mai jos inca cateva poze deosebite pe care presedinta Republicii Moldova le-a realizat intr-o perioada extrem de frumoasa a vietii sale. 

AGORA - Maia Sandu, în fotografii nemaivăzute până acum. Cum arăta lidera  PAS în copilărie și adolescență (FOTO)

Maia Sandu s-a nascut la 24 mai 1972, in satul Risipeni, raionul Falesti. Pe 24 decembrie 2020, Maia Sandu a fost investita in functia de Presedinte al Republicii Moldova, dupa victoria din 15 noiembrie 2020, cand a avut loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale.

Articole din aceeasi categorie