18.08.2022
Loredana Groza, dezlantuita la ziua Emei Uta. Antonia a filmat totul!

Make-up artista preferata a vedetelor, Ema Uta, a implinit 31 de ani si a sarbatorit intr-un club din Bucuresti. Aceasta a petrecut alaturi de clientele ei preferate, Antonia si Loredana Groza.

Cum era si firesc, Ema Uta a vrut sa fie in centrul atentiei si a si reusit! Make-up artista a purtat o rochie aurie foarte sexy, cu spatele gol. 

Sarbatorita a fost insotita pe ringul de dans de Loredana, care a fost in forma maxima. Cantareata a atras atentia cu un outfit decoltat, dar si cu miscarile sale senzuale. Totul a fost surprins pe camera de Antonia, care a filmat dansul seducator al celor doua.

La randul ei, Ema Uta i-a filmat outfitul Antoniei, inainte de petrecere. Cantareata a purtat o rochie minuscula, in tonuri de rosu, cu un decolteu super adanc.

Eleganta si rafinamentul ii definesc perfect stilul! Vezi cele mai memorabile tinute purtate de Cleopatra Stratan, dar si trasaturile caracteristice outfit-urilor sale - FOTO

Ema Uta este in prezent intr-o relatie cu fostul partener al Biancai Dragusanu, Alex Bodi. Relatia pare una cat se poate de serioasa, daca e sa ne luam dupa postarile afaceristului de pe Instagram.

Urmarita de aproape 600.000 de oameni pe Instagram, Ema Uta face senzatie atat cu machiajele pe care le realizeaza vedetelor, dar mai ales cu formele ei perfecte.

Articole din aceeasi categorie