18.08.2022
Mike Tyson a ajuns de nerecunoscut: cu barba alba si in scaun cu rotile

Unul dintre cei mai mari sportivi din lumea boxului a ajuns intr-o stare deplorabila si vorbeste deja despre sfarsitul vietii.

Considerat cel mai bun boxer al tuturor timpurilor, Mike Tyson are parte de-o pensionare“ fortata, din cauza starii lui de sanatate, care se depreciaza pe zi ce trece. Nu ca s-ar pune problema sa mai boxeze la varsta sa - cu toate ca, in 2020, ”Iron Mike” a revenit in ring pentru o lupta cu Roy Jones Jr., pentru inca un spectacol de forta. Dar, la cei 56 de ani ai sai, pare prematur sa-l vedem umbland ajutat de un scaun cu rotile.

Cu par lung, sprancene dese si machiaj elegant! Vezi imagini rare cu Maia Sandu din perioada adolescentei - FOTO

Imaginea cu el imobilizat a fost surprinsa pe aeroportul din Miami, la o luna dupa ce a declarat ca nu mai are mult de trait.

Vom muri cu totii intr-o zi, bineinteles. Apoi, cand ma privesc in oglinda, vad acele pete mici de pe fata mea si spun: `Wow, sunt aproape`. Data scadentei se apropie, spunea Tyson in cadrul unui podcast, la mijlocul lunii iulie.

„Ultimul meu milion de dolari l-am cheltuit pe reabilitarea mea”, a spus cel despre care se stie ca si-a cheltuit averea colosala in doar... 15 ani! Din cele aproximativ 500 de milioane de dolari pe care le-am facut din box, nu mi-a mai ramas nimic. Totul a fost nebunesc, iar banii mi-au ajuns doar 15-16 ani. Pare o suma uriasa, dar s-au dus toti banii. Am aruncat cu banii pe lucruri nebunesti ’Hei, iubito, iti place masina aia? Vino sa petreci weekendul cu mine’. Am facut numai prostii cu banii. Am mai avut doua milioane de dolari si am cumparat o casa in Phoenix”, a declarat Mike Tyson, potrivit publicatiei Mundo Deportivo“.

Mike Tyson (2) jpg

Tatic implinit! Patrick Hanganu - mesaj emotionant dedicat fiului sau: „Baiatul meu pe care l-am dorit si l-am visat nopti intregi in bratele mele”

Acum, albit de vreme si imobilizat de o problema mai veche la spate, Mike Tyson a ajuns sa se deplaseze cu ajutorul unui baston si, in anumite situatii, sa se foloseasca de scaunul cu rotile. De altfel, el fumeaza si cannabis de ceva timp, pentru a-si calma durerile, sursa lui fiind propria sa ferma din California, stat in care s-a legalizat consumul pentru motive medicale. Un deznodamant trist pentru un sportiv atat de mare.

Articole din aceeasi categorie