17.08.2022
Darius Campbell Danesh, gasit mort in propria casa! Starul irlandez avea doar 41 de ani

Darius Campbell Danesh, fost concurent al emisiunii „Pop Idol", artist de origine scotiana, a fost gasit fara viata in propria casa din Minnesotta, Statele Unite ale Americii. Artistul avea doar 41 de ani, iar politistii continua investigatiile pentru a afla imprejurarile in care s-a produs decesul. 

Darius Campbell Danesh a participat la emisiunea „Pop Idol" cu ani in urma si a devenit cunoscut dupa ce a interpretat intr-o maniera originala celebra melodie a lui Britney Spears,  „Baby One More Time". 

Conform publicatiilor din Marea Britanie, decesul acestuia ar fi avut loc in data de 11 august, insa familia indurerata a artistului a informat despre moartea acestuia abia in seara zilei de 16 august.

Eleganta si rafinamentul ii definesc perfect stilul! Vezi cele mai memorabile tinute purtate de Cleopatra Stratan, dar si trasaturile caracteristice outfit-urilor sale - FOTO

„Cu mare tristete anuntam moartea lui Darius Campbell Danesh. Darius a fost gasit fara raspuns in pat, in apartamentul sau din Rochester, Minnesota si a fost declarat mort dupa-amiaza de catre biroul local al examinatorilor medicali”, au scris rudele sale.

Darius Campbell Danesh a avut o cariera de succes

Cantaretul a acumulat un total de cinci hituri de top zece in Marea Britanie, in timp ce albumul sau de debut, „Dive In", a castigat, de asemenea, discul de platina si a fost apreciat chiar si de catre cei mai exigenti critici.

In plus, Darius a cochetat si cu teatrul, aparand in „Chicago" ca Billy Flynn , precum si in „Guys And Dolls" si „Gone With The Wind".

Fosta sotie i-a adresat un mesaj emotionant

Darius a avut o relatie cu actrita canadiana Natasha Henstridge. Cuplul s-a casatorit in anul 2011 si a divortat in anul 2013, dar decizia oficiala a instantei a fost pronuntata abia in anul 2018. Cei doi fosti parteneri pastrasera legatura si comunicau frecvent.

Natasha a distribuit un mesaj dureros prin care si-a exprimat sentimentele cauzate de pierderea fostului sot. „Nu sunt cuvinte care sa exprime ceea ce simt, Daris. Doar iubire. Am gasit paradoxul: daca iubesti pe cineva atat de mult incat te doare atunci nu va mai exista durere, ci doar si mai multa iubire", a fost mesajul Natashei.

Cum arata locatia unde va avea loc nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Proprietatea ii apartine actorului - FOTO

Articole din aceeasi categorie