30.01.2023
Divortul a motivat-o sa faca o schimbare mare in viata ei! Afla povestea Eugeniei Gastemulte care a dat jos peste 50 de kilograme: „Am trecut printr-o depresie severa din motiv ca eram acuzata ca n-am slabit natural” INTERVIU

Divortul a dat start unei schimbari majore in viata ei. Eugenia Gastemulte este o bloggerita din Republica Moldova cu peste 65 de mii de urmaritori pe Instagram care a slabit peste 50 de kilograme si le inspira si pe alte femei sa creada in ele atunci cand vor sa schimbe ceva. Aceasta a povestit intr-un interviu marca Perfecte.md cum a reusit sa-si atinga scopul de avea corpul pe care si-l doreste, dar si sa fie implinita.

Eugenia a devenit cunoscuta in mediul online pentru maratoanele de slabit pe care le organizeaza, dar si pentru rezultatele ei impresionante. Este femeia care a reusit sa slabeasca cu peste 50 de kilograme si acum ajuta alte femei care se afla in situatii similare. Pe pagina sa, ea promoveaza mod de viata sanatos, dar si impartaseste secrete din viata ei personala.

De curand, aceasta s-a casatorit pentru a doua oara, iar din prima ei casnicie are o fetita. 

Cate kilograme aveai initial?

„Initial eu am avut 108 kilograme, eu de cand ma tin minte am fost asa, mai plinuta.”

Ana Irina devine tot mai populara! Bloggerita a publicat un filmulet pe Instagram care a adunat peste 2 milioane de vizualizari. Vezi despre ce este vorba - VIDEO

Cum te simteai avand atatea kilograme?

„Nu pot sa spun ca ma simteam bine, fiindca, aceste kilograme in plus mi-au adus foarte multe probleme de sanatate, aveam probleme cu respiratia, eu nu puteam sa merg foarte mult pe jos, sau la un pas mai rapid.”

Catalina Caraus - mai mandra ca niciodata! Vocea din piesa „Dulcea si tandra mea fiara” a rasunat NBC Olympics. Vezi cat de spectaculoasa a fost evolutia - VIDEO

Cum ti-a reusit sa dai jos peste 50 de kilograme?

„Deci, eu am incercat foarte multe prostii, prafuri, pastile, ceaiuri care n-au adus niciun rezultat, ba din contra, imi aduceau foarte multe kilograme in plus, slabeam cinci kilograme, inapoi imi veneau 10. Am apelat la o scoala de nutritie din Ucraina, cu gandul ca uite, o sa iau un curs si o sa slabesc, insa ei mi-au propus o alta alternativa: „De ce sa nu incerci sa studiezi nutritia impreuna cu noi si sa aplici tot ce ai invatat in practica chiar pe tine” Si uite eu am slabit cu regimul creat de mine. Deci evident la inceput mi s-a parut foarte greu totul, dar, pana nu am vazut primele rezultate, pana nu am vazut ca oamenii din jurul meu au inceput sa observe ca eu ma schimb radical, a crescut ambitia si dorinta de a slabi si mai mult. Atunci a venit si dorinta sa ajut alti oameni sa piarda din greutate, fiindca, mie imi era foarte greu, atat fizic cat si moral.”

„Povestea Tania si Taziku”. Emilian Cretu - in costum popular si cu fusul in maini a facut o parodie la adresa lui Tany Vander - VIDEO

Ai slabit si cu ajutorul sportului, sau doar cu alimentatia sanatoasa?

„Eu am slabit fara sport, asa cum eu am slabit treptat si nu am avut o pierdere de greutate brusca, nu am ramas cu exces de piele.”

Lenuta Gheorghita, pe patul de spital! Vezi ce a publicat interpreta - FOTO

Sufereai din copilarie de obezitate?

„Din copilarie nu sufeream de obezitate, n-am avut niciun grad, insa eu eram plinuta mereu, eu n-am fost niciodata slaba, sau macar sa fiu mediu.”

 Ai avut cazuri de bullying din cauza kilogramelor? 

„Evident ca au fost cazuri de bullying in liceu, eu am avut foarte multe porecle, ma simteam foarte nasol, de aceea, clientelor mele care au copii mai plinuti eu le propun de acum sa se ocupe de stilul lor alimentar.”

Georgina Rodriguez a implinit 29 de ani! Vezi cum si-a sarbatorit iubita lui Cristiano Ronaldo ziua de nastere - FOTO

Cum ai luat decizia ca vrei sa slabesti?

„Eu mereu cand duceam un dialog ca vreau sa slabesc, sa pierd din greutate, ei imi spuneau: „Linisteste-te, n-o sa-ti reuseasca, nu-ti pierde degeaba timpul.” Eu mereu evitam sa ma uit in oglinda, eram foarte complexata, haine purtam cu doua marimi mai mari sa nu fie atat de pronuntate kilogramele si mi s-a spus o data: „Uite ca arati ca un poloboc” si acesta cred ca a fost cel mai mare imbold. Atunci eu mi-am pus scopul sa obtin ceea ce imi doresc. Am trecut si printr-o depresie severa din motiv ca eram acuzata ca nu am slabit natural si am apelat la careva interventii chirurgicale. Eu stiind ca aveam copil de un an, eram in proces de divort, nu aveam nici casa, nici masa si imi dadeam seama ca oamenii judeca nestiind, eu nu aveam in perioada aceea nici doi lei.”

Vrei sa stii ce te asteapta in lunile februarie si martie din punct de vedere astrologic? Lucia Palii iti dezvaluie care vor fi zilele norocoase, dar si cele cu obstacole - FOTO

Ce sfat le-ai da fetelor care se lupta cu kilogramele in plus sau obezitatea ? 

„Este posibil sa ajungi la un corp frumos, la scopul pe care ti le-ai propus, doar ca este nevoie de dorinta si efort. Le-as dori fetelor sa nu fie in cautarea pastilei magice, pentru ca asa ceva nu exista, sa pierzi din greutate sanatos te poate ajuta doar alimentatia sanatoasa, daca ai posibilitatea sa faci si sport e super, pentru ca se tonifiaza corpul, arata cu totul altfel.”

Articole din aceeasi categorie