30.01.2023
Vrei sa stii ce te asteapta in lunile februarie si martie din punct de vedere astrologic? Lucia Palii iti dezvaluie care vor fi zilele norocoase, dar si cele cu obstacole - FOTO

In cea mai recenta postare publicata pe Facebook, Lucia Palii a povestit care zile din lunile februarie si martie a anului 2023 vor fi pozitive si care negative.

„Iata si clasarea zilelor pentru februarie si martie, 2023. Sper ca v-ati obisnuit cu aceasta informatie si stiti cum sa o folositi. Zilele cu „+ ” sunt bune pentru tot, zilele cu „-” sunt cu obstacole si risc, facem doar lucruri obisnuite in asa zile, ne straduim sa fim calmi si relaxati.”, a mentionat astrologul.

In imaginile de mai jos poti vedea care zile din lunile februarie si martie sunt pozitive, negative, dar si neutre.

Ei sunt cei 10 finalisti care vor evolua la Selectia Nationala „Eurovision 2023”

„Zilele cu „+” si „-” nu sunt nici bune, nici rele, pot fi si cu noutati bune, si cu tensiune. Zilele cu „+” nu sunt universale, aici este importanta pozitia Lunii. Luna epuizeaza Zodia in care se afla la moment. Stim, ca fiecare organ este ghidat de o zodie anume. Pentru cei cu sanatatea foarte buna nu conteaza ziua, la ei se trateaza foarte usor orice imbolnavire. D - dimineata, S - seara.”, a mai spus Lucia Palii.

Lucia Palii este unul dintre cei cunoscuti astrologi din Republica Moldova. Aceasta are si un cont personal de Facebook unde publica informatii interesante despre domeniul atrologiei.

Lenuta Gheorghita, pe patul de spital! Vezi ce a publicat interpreta - FOTO

Articole din aceeasi categorie