30.01.2023
Catalina Caraus - mai mandra ca niciodata! Vocea din piesa „Dulcea si tandra mea fiara” a rasunat NBC Olympics. Vezi cat de spectaculoasa a fost evolutia - VIDEO

„Dulcea si tandra mea fiara” in interpretarea Catalinei Caraus, a rasunat in acest an la NBC Olympics. Pe legendarul vals a evoluat sportiva americana, Isabeau Levito la categoria patinaj artistic.

Interpreta Catalina Caraus a scris si un mesaj pe pagina sa de Facebook in care a vorbit despre asta.

„Aseara vocea mea a rasunat la NBC Olympics. La un an dupa ce piesa Vals de Eugen Doga in interpretarea mea a rasunat la Jocurile Olimpice din Beijing, iata ca si sportiva americana, Isabeau Levito, a castigat la Nationala Statelor Unite, patinand pe piesa Vals.”, a mentionat Catalina.

„Povestea Tania si Taziku”. Emilian Cretu - in costum popular si cu fusul in maini a facut o parodie la adresa lui Tany Vander - VIDEO

De asemenea, artista a publicat si filmuletul in care sportiva Isabeau Levito a evoluat si apoi a castigat la Nationala Statelor Unite.

Internautii au reactionat imediat la postarea Catalinei Caraus si au inundat-o cu mesaje de felicitare: „Ce frumos! bravo, Catalina!”, „Felicitari, Catalina.”, „Excelenta piesa si patinarea. Cu placere am privit si ascultat! Felicitari!”

„Este un sentiment diferit, constientizez lucrurile altfel”! Anastasia Fotachi - mesaj emotionant pentru mama ei, cu ocazia zilei sale de nastere - FOTO

In anul 2014, printr-o decizie speciala a UNESCO, Valsul „Dulcea si tandra mea fiara” a fost declarat ca fiind a IV-a capodopera muzicala a secolului XX.

Articole din aceeasi categorie