30.01.2023
Georgina Rodriguez a implinit 29 de ani! Vezi cum si-a sarbatorit iubita lui Cristiano Ronaldo ziua de nastere - FOTO

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), a implinit recent varsta de 29 de ani.

Georgina Rodriguez a impartasit cu urmaritorii sai imagini de la aniversarea sa, de la care Cristiano Ronaldo nu a putut lipsi la o zi dupa ce a pierdut meciul cu Al Shabab, scor 1-3, in Supercupa Arabiei Saudite.

Partenera lui Cristiano Ronaldo a transmis pe retelele sociale ca nu a organizat o mare petrecere de ziua sa, ci a petrecut restrans, impreuna cu persoanele dragi.

Georgina Rodriguez a postat mai multe fotografii de la ziua sa de nastere si a transmis un scurt mesaj, care a primit peste trei milioane de aprecieri.

Vrei sa stii ce te asteapta in lunile februarie si martie din punct de vedere astrologic? Lucia Palii iti dezvaluie care vor fi zilele norocoase, dar si cele cu obstacole - FOTO

„29 de ani impliniti inconjurata de oameni si oameni mici pe care ii iubesc din toata inima. Imens recunoscatoare lui Dumnezeu pentru tot. Va multumesc tuturor pentru ca ati petrecut putin din timpul vostru felicitandu-ma si transmitandu-mi atat de multa dragoste.”, a transmis Georgina Rodriguez, pe Instagram.

Georgina Rodriguez Hernandez este o influenta si model spaniola in retelele sociale.

Catalina Caraus - mai mandra ca niciodata! Vocea din piesa „Dulcea si tandra mea fiara” a rasunat NBC Olympics. Vezi cat de spectaculoasa a fost evolutia - VIDEO

Articole din aceeasi categorie