30.01.2023
Lenuta Gheorghita, pe patul de spital! Vezi ce a publicat interpreta - FOTO

Interpreta de muzica populara din Republica Moldova, Lenuta Gheorghita a publicat aseara pe pagina sa de Instagram in care a cateva imagini din spital.

Pe Instagram interpreta a postat un story si a marturisit ca a avut parte de o saptamana complicata si s-a adresat urmaritorilor sai:„Am avut parte de o saptamana tare complicata...Dar, ma fac eu bine...Va iubesc pe toti oamenii mei! Aveti grija de voi si crede-ma viata mea e ca si a ta. Cu bune si cate odata cu incercari. Sanatate!”

„Eram la un pas de a pune capat relatiei”. Ella Chistol - in premiera la TV a facut dezvaluiri sincere despre relatia cu sotul sau, dar si provocarile prin care au trecut impreuna - VIDEO

Intr-un alt story Lenuta a pus cateva poze din spital si a scris ca deja este bine, acasa si le multumeste medicilor: „Multumesc bunului Dumnezeu! Si un mai mare Multumesc si pentru Medicii Nostri. Sanatate Tuturor. Deja sunt bine...sunt acasa...Sanatate tuturor...Si cu Doamne ajuta intr-un ceas bun.”

Solicitata de perfecte.md, interpreta n-a dorit sa ofere detalii.

Ce nu ar ierta niciodata Tatiana Heghea sotului sau, dar si ce ar face cu un milion de euro? Interpreta a facut dezvaluiri sincere: „La moment, nu inteleg barbatii care...” - VIDEO

Lenuta Gheorghita este o interpreta de muzica populara din Republica Moldova, este casatorita cu Boris Cojocaru si au impreuna doi copii.

Articole din aceeasi categorie