30.01.2023
Ana Irina devine tot mai populara! Bloggerita a publicat un filmulet pe Instagram care a adunat peste 2 milioane de vizualizari. Vezi despre ce este vorba - VIDEO

Ana Irina Petrea este una dintre cele mai cunoscute bloggerite de la noi din domeniul fashion si beauty.

In ultima perioada aceasta este tot mai activa in mediul online, unde publica fotografii, dar si filmulete care ar putea inspira si alte femei sa se imbrace stilat si atragator.

Intr-un InstaStory Ana Irina s-a impartasit cu cea mai recenta realizare a sa, aceasta a adunat peste 2,1 milioane de vizualizari la un video de-al sau, dar si peste 115 mii de aprecieri.

Sora ii este cel mai mare critic. Interpreta Viorica Lupu, momente de sinceritate: „Cea mai mare incredere o am in critica ei, pentru ca...” - VIDEO

In filmulet ea le-a prezentat internautilor o fusta datorita careia Ana Irina a primit multe complimente din partea admiratoarelor sale. „Fusta care a primit zeci de complimente si aprecieri.”, a scris bloggerita in descrierea videoului.

„Arati ireal.”, „Toata foc si para.”, „Frumoasa.”, „Electric”, au fost doar cateva dintre comentariile pe care le-a primit Petrea.

Ana Irina este o cunoscuta bloggerita din Republica Moldova care are o comunitate de peste 80 de mii de abonati pe pagina sa de Instagram. 

Catalina Caraus - mai mandra ca niciodata! Vocea din piesa „Dulcea si tandra mea fiara” a rasunat NBC Olympics. Vezi cat de spectaculoasa a fost evolutia - VIDEO

Articole din aceeasi categorie