16.03.2023
Cea mai buna prietena i-a indeplinit ultima dorinta, dupa ce a aflat ca mai are doar un an de trait: „Am vrut o zi ca-n basme" - FOTO

Este mama a trei copii, dar nu a imbracat niciodata rochia de mireasa. Acesta ar fi fost cel mai mare regret al unei femei de 34 de ani careia medicii i-au mai dat doar un an de trait. Tocmai de aceea, pentru a-i indeplini aceasta ultima dorinta, cea mai buna prietena a ei a facut un gest impresionant.

Desi nu le leaga sentimente de iubire specifice unui cuplu, ci o prietenie indestructibila, Kerry Kenworthy si Sian Higgins s-au casatorit in fata apropiatilor. Nu a fost vorba despre o nunta reala, ci despre un gest facut de cea din urma pentru Kerry, care este bolnava de cancer, pentru ca aceasta sa poata imbraca rochia de mireasa.

Au fost demascati! Ce ne spun trasaturile fetei ale lui Emilian Cretu, Tany Vander, dar si alte vedete de la noi. Petru Arama: „Este intr-un oarecare fel si suparacioasa” - VIDEO

Kerry este psiholog, are trei copii si nu a fost niciodata casatorita. Recent, medicii i-au dat o veste devastatoare, aceea ca sufera de cancer in stadiu terminal si ca are doar 12-18 luni de trait. Femeia de 34 de ani s-a simtit extrem de recunoscatoare pentru gestul prietenei sale, Sian, care i-a propus sa organizeze o nunta cu rochie de mireasa, tort, un prim dans si invitati, dar fara implicarile legale sau religioase, numai pentru ca ea sa poata sa se vada mireasa.

Kerry Kenworthy a fost diagnosticata cu cancer in septembrie 2021, dar in august 2022, medicii i-au spus ca a invins boala. Din pacate, afectiunea a prins-o din nou din urma, iar in noiembrie, aceasta a aflat ca boala i-a ajuns la coloana si ca este in stadiu terminal. „Am fost socata, crezusem ca am invins. Mai aveam atat de multe lucruri de facut, iar doctorii mi-au spus ca mi-au mai ramas de trait 12-18 luni. Nu o sa-mi vad copiii casatorindu-se si nici macar pe mine insami. Am vrut sa am si eu parte de acea zi speciala despre care am auzit atat de multe, sa port rochia si sa fiu mireasa. Am vrut o zi ca in basme", a marturisit tanara care si-a regasit zambetul in momentul in care a imbracat rochia si a aparut ca o printesa in fata prietenilor si rudelor.

Sfaturile lui te vor ajuta sa fii in trend in aceasta primavara! Afla de la stilistul Nathaniel Kovalsky ce stofe si culori se poarta acum: „Daca aveti niste haine din anii 1970 puteti sa le scuturati praful si sa le purtati cu mare drag” - VIDEO

De cealalta parte, Sian, care este profesoara, a explicat cum s-a decis sa „o ceara de sotie" pe prietena ei bolnava: „Nu am vrut sa rateze aceasta parte din viata ei. Ne-am cunoscut acum trei ani prin intermediul unor prieteni comuni si ne-am inteles imediat. Kerry are un suflet bun si e distractiva. Amandoua avem copii, am mers cu ei la joaca in parc si am petrecut timp impreuna. Stiu ca unii oameni nu vor intelege gestul meu, dar este cea mai buna prietena a mea. S-a simtit ciudat, avand in vedere ca sunt maritata, dar prietenia e mai importanta. Sotul meu a iubit ideea si m-a sustinut, chiar m-a ajutat sa planuiesc totul". Sian a promis ca va avea grija de cele trei fiice ale lui Kerry atunci cand mama lor se va stinge.

Articole din aceeasi categorie