16.03.2023
Sfaturile lui te vor ajuta sa fii in trend in aceasta primavara! Afla de la stilistul Nathaniel Kovalsky ce stofe si culori se poarta acum: „Daca aveti niste haine din anii 1970 puteti sa le scuturati praful si sa le purtati cu mare drag” - VIDEO

Transparenta, drama, denim si culori metalice. Astea sunt tendintele in moda pentru femei din aceasta primavara. Daca nu stii cu ce tinute sa-ti reinnoiesti garderoba astfel incat sa arati stilat si in trend, stilistul Nathaniel Kovalsky vine cu cateva sfaturi, in candrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Una dintre tendinte este grunge style. Stilul asta este foarte rebel, nascut in anii 1970 si acum a revenit in voga. Daca aveti de la bunica sau de la mama niste haine din anii 1970 puteti sa le scuturati praful si sa le purtati cu mare drag.”, a spus Nathaniel Kovalsky, stilist vestimentar.

In aceasta primavara nu trebuie sa lipseasca din garderoba voastra stofele transparente, denimul, stilul grunge, dar si stofe metalice anume in nuantele silver.

Mai frumos decat originalul? Edward Sanda si-a cucerit fanii cu cover-ul piesei al Cleopatrei Stratan. Vezi cum suna melodia „Ghita” in interpretarea artistului - VIDEO

„Printre ultimele tendinte sunt si lucrurile foarte dramatice. Fuste midi de culoare neagra sunt si ele actuale si sunt inspirate de la brandul Cristian Dior. Pot fi purtate si stilizate in multe moduri. De asemenea purtam si stofe din dantela, stilul anilor 2000 este revenit si il purtam si in prezent pentru ca a fost un trend si vara trecuta.”, a povestit stilistul.

De asemenea, fustele lungi din denim sunt actuale in acest sezon. „Este foarte actual denimul si a venit din anii 1990-2000. De asemenea, crop top-ul este actual. Putem purta si in culori mai intunecate.”, a mentionat Nathaniel Kovalsky.

„Poti purta penele si ziua si seara.”, a mai adaugat Kovalsky.

Copilul ei adoarme dupa muzica lui Mozart! Soprana Marina Dobrescu si-a incercat norocul la New York, insa a revenit in Moldova: „Anul acesta va fi unul crucial pentu mine” - VIDEO

Nathaniel Kowalsky este un stilist si fotograf de moda din Republica Moldova.

Articole din aceeasi categorie