16.03.2023
Au fost demascati! Ce ne spun trasaturile fetei ale lui Emilian Cretu, Tany Vander, dar si alte vedete de la noi. Petru Arama: „Este intr-un oarecare fel si suparacioasa” - VIDEO

Caracterul, temperamentul, abilitatile, dar si alte calitati pot fi citite pe chipul omului. Emilian Cretu, Tany Vander, Anatolie Melnic, Olga Tapordei si Daniela Andreev au fost demascati si li s-a dat arama pe fata. Ce spune chipul vedetelor despre personalitatea lor, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Tehnicile de citire a chipului sunt folosite pentru a descifra caracterul omului dincolo de mastile sociale pe care cu singuranta le avem fiecare dintre noi.

Cu aceasta ocazie, Petru Arama, fizionomist si specialist in citirea chipului a analizat trasaturile a 5 vedete din Moldova.

Emilian Cretu - actor

Dupa parerea specialistului, actorul este acea persoana care risca chiar si atunci cand nu este increzut in sine. „La Emilian Cretu prima ce se observa cel mai mult este despartitura in barbie. Inseamna ca lui ii place sa iasa in evidenta, sa fie in lumina reflectoarelor chiar si intre prieteni. Alt moment pe care il vedem la el sunt ridurile de sub ochi, asta inseamna ca el este predispus de a merge la actiuni chiar si atunci cand ii este frica sa faca ceva. El nu se gandeste mult atunci cand tebuie sa faca ceva. Inca un moment interesant pe care il vedem la fata lui este ca urechile sunt mai detasate, mai dezlipite de cap, ceea ce inseamna ca el prefera sa faca ce vrea el si sa nu urmeze regulile cuiva. Pe el este foarte greu sa il conduci.”, a spus Petru Arama.

Anatolie Melnic - prezentator PRO TV

Mihaela Tabura - internata la spital! Artista urmeaza sa fie supusa unei interventii chirurgicale: „Am emotii nu din cele mai frumoase” - VIDEO

„La Anatolie vedem niste sprancene foarte groase, ceea ce inseamna un intelect destul de puternic si poate face mai multe lucruri in acelasi timp. Mai are varful nasului rotund, ceea ce inseamna ca el observa oportunitatile foarte bine si se mai zice ca are abilitatea de a face bani. Dupa urechi putem vedea ca lui ii place sau este predispus sa asculte oamenii atunci cand ei au de povestit ceva. Ce-i drept adeseori pe o ureche ii intra si pe alta ii iese. De asemenea, el este foarte atent la detalii, asta vedem dupa inceputul la sprancene.”, a metionat Petru Arama, fizionomist si specialist in citirea chipului.

Olga Tapordei - prezentatoare PRO TV

„Ea iubeste sa mearga la risc intr-o oarecare masura pentru ca sprancenele ii sunt mai ascendente. Nu-i place cineva sa-i dicteze si este mai detasata cand face ceva. Ii place mai mult sa lucreze de una singura, ea poate face parte din echipa, dar ar prefera sa faca un lucru sau altul de una singura, asta se vede dupa nas.”, a povestit Petru despre Olga Tapordei.

Daniela Andreev - prezentatoare PRO TV

Andreev este o fire atenta si saritoare la nevoie. „Ea este atenta la detalii, e o trasatura specifica celor care lucreaza in TV. De asemenea, este predispusa de a sari in ajutor oamenilor. Si dupa linia ei verticala de la buza de jos asta inseamna ca inca mai este intr-o perioada de cautare de sine.”, a spus Arama.

Mai frumos decat originalul? Edward Sanda si-a cucerit fanii cu cover-ul piesei al Cleopatrei Stratan. Vezi cum suna melodia „Ghita” in interpretarea artistului - VIDEO

Tany Vander - blogger

„De obicei pleoapa vizibila arata o doza de empatie destul de mare. Are abilitatea cumva de a se pune in pielea oamenilor si de a simti starea lor. La ea am vazut si buzele destul de facute ceea ce inseamna ca ea vrea sa arate lumii ca simte mult, dar de fapt nu-i chiar asa. Tany Vander este intr-un oarecare fel si suparacioasa pentru ca distanta dinre varful nasului si buza de sus este mai scurta.”

Articole din aceeasi categorie