28.04.2023
Fosta actrita, model si sotia unui star Baywatch a ajuns sa manance din gunoaie si traieste pe strazi

Ravasitor! Din diva splendida, model de fitness, actrita si iubita a celebritatilor, a ajuns o persoana fara adapost si trece probabil prin cea mai neagra perioada a vietii sale.

Loni Willison a fost vazuta si fotografiata in Santa Monica de fotoreporterii Daily Mail, iar imaginile sunt ravasitoare!

Loni Willison este de nerecunoscut, traieste pe strazi si cauta prin gunoaie! Fosta actrita era cunoscuta pentru rolul Kira Michaels din serialul Expose, o productie de succes.

Mihaela Cavcaliuc - primele imagini cu chipul ei, dupa operatia estetica la care a recurs: „Fara filtre, fara editare” - FOTO

Mai mult, s-a iubit si a fost sotia unei vedete Baywatch, actorul Jeremy Jackson. Din pacate, relatia lor a fost una foarte tumultoasa, care s-a terminat abrupt in 2014, dupa ce Jeremy Jackson, aflat in stare de ebrietate, a incercat s-o sugrume pe fosta sa sotie.

Loni Willison si sotul Jeremy Jackson in 2012, Profimedia jpg

In urma divortului, Loni Willison s-a confruntat cu dependente si probleme de sanatate mintala, iar viata sa a luat-o pe o panta descendenta, inimaginabila pentru o femeie atat de frumoasa cum era ea.

Loni Willison, Profimedia (4) jpg

Loni Willison este adesea vazuta pe strazi ratacind, impingand un carut de cumparaturi si cotrobaind prin tomberoane dupa mancare si alte lucruri de prima necesitate.

Imaginile obtinute exclusiv de Daily Mail sunt dezolante si ridica o problema spinoasa in SUA, cat de ajutati sunt, cu adevarat, persoanele care se lupta cu dependenta si problemele mintale?

Asemanare izbitoare dintre Nicolina Bucataru si Ariana Grande! Vezi cum si-a surprins fanii frumoasa bloggerita - FOTO

Multi oameni spera ca articolul publicat de sursa citata sa traga un puternic semnal de alarma, iar Loni Willison sa fie ajutata real pentru a-si putea relua viata, pentru a se recupera in urma acestei caderi ingrozitoare.

Loni Willison a ajuns pe strazi din 2016, iar paparazii au surprins-o deseori cutreierand Santa Monica, in imagini greu de privit. Este departe de femeia superba, admirata de toata lumea. Cu doar 8 ani inainte, Loni Willison traia visul american, in care poza glamouros si mergea la petreceri calcand pe covorul rosu. Din pacate, dependenta de droguri a distrus-o si a pierdut tot. Problema persoanelor fara adapost a devenit stringenta in America.

Articole din aceeasi categorie