15.05.2023
A revenit la Kiev! Vezi ce emotii a trait Olga Tapordei: „Eu pot multe sa povestesc...” - FOTO/VIDEO

Prezentatoarea emisiunii O Seara Perfecta, obisnuieste sa mearga in Ucraina. De aceasta data, Olga Tapordei, alaturi de sotul sau Bogdan Ghies, au vizitat Kievul si au publicat video si fotografii la story pe paginile lor de Instagram. 

Ultima data Tapordei a fost la Kiev acum 15 luni. Pe 24 februarie al anului 2022, prezentatoarea se afla in capitala Ucrainei. 

Visele devin realitate in viata Doinei Danielean! Bloggerita a lansat cartea autobiografica „De #33 de ori” - VIDEO

„Eu pot mult si lung sa povestesc despre mult-asteptata plecare in Ucraina. Daca pe scurt, eu sunt pur si simplu fericita ca am putut imbratisa oamenii mei.”, a spus Olga intr-un story si a postat o fotografie in care este inconjurata de prieteni. 

Vinuri alese, bucate traditionale si dispozitie buna! Gabriel Nebunu, noul invitat al emisiunii „Wine Trips Romania”! Vezi ce vinarie a descoperit artistul, alaturi de Sergiu Nedelea - VIDEO

„Kiev, multumesc!”, a scris prezentatoarea in alt story. 

Zepyur Brutyan - silueta de invidiat la doua saptamani dupa ce a nascut! Sotia lui Pavel Priluchnii a publicat o fotografie alaturi de fiul ei - FOTO

De asemenea, sotii au vizitat si orasul Bucha si au postat cateva video cu schimarile pana la si dupa evenimentele tragice din acea zona a Ucrainei. 

Mira Mia – stil si calitate! Vezi ce poti gasi intr-un nou magazin de haine din capitala: „Ai de unde alege, as cheltui toti banii aici...” - VIDEO

„Am revenit dupa 15 luni. Pentru mine a fost tare emotionant, dar mega motivant!”, a mentionat Olga pe Instagram.

Cat de frumos! La aniversarea celor 6 ani de casatorie, Viorelia i-a dedicat sotului ei o melodie: „Atunci cand piesa are si o haina video, lumea o primeste mai adanc” - VIDEO

Tapordei a aratat cateva fotografii cu hotelul la care se caza inainte de razboi. „Eu pot multe sa povestesc despre aceste doua zile, dar eu cred ca noi toti ne-am tras concluzii.”, a mai adaugat Olga.

Olga Tapordei este prima femeie din Moldova care a reusit sa cucereasca muntele Everest, de asemenea, aceasta este cunoscuta in mediul online avand o comunitate de peste 71 mii de urmaritori. La 11 martie 2015, Olga s-a casatorit cu Bogdan Ghies. Impreuna acestia au o fiica pe nume Alexandra.

Articole din aceeasi categorie