15.05.2023
Visele devin realitate in viata Doinei Danielean! Bloggerita a lansat cartea autobiografica „De #33 de ori” - VIDEO

Recent, jurnalista si bloggerita Doina Danielean a implinit 33 de ani si a organizat o petrecere de milioane, insa la aceasta aniversare Doina a lansat si cartea sa autobiografica.

Vinuri alese, bucate traditionale si dispozitie buna! Gabriel Nebunu, noul invitat al emisiunii „Wine Trips Romania”! Vezi ce vinarie a descoperit artistul, alaturi de Sergiu Nedelea - VIDEO

Doina Danielean a avut parte de cea mai frumoasa aniversare, aceasta a lansat cartea sa autobiograficaDe #33de ori,alaturi de aceasta au fost doar cele mai importante persoane. Ajungand la restaurant aceasta a publicat un InstaStory unde colegele sale ii cantau La Multi Ani, in descriere aceasta a scris:„Asa frumos am fost intampinata de cele mai frumoase si drage persoane din viata mea. Multumesc ca sunteti alaturi de mine.”

Sotul acesteia si-a facut aparitia la sarbatoare cu un buchet imens de trandafiri rosii, iar Doina a scris in descriere:„Un mare multumesc celui mai important barbat din viata mea, multumesc ca esti mereu alaturi de mine.”

„In aceasta zi importanta am cele mai apropiate si frumoase persoane la chip si suflet!”,acesta a fost mesajul pe care l-a scris Doina in descrierea unui InstaStory, unde apar toate persoanele invitate la evenimentul si aniversarea ei.

Doina Danielean si fetita sa, Eva-Maria, au optat pentru aceiasi culoare a tinutelor. Doina a ales sa poarte un costum clasic, iar pentru Eva - Maria  au optat penru o rochita si fundita de aceiasi culoare.

„Despre ieri. #de33deoridoinadanielean Am fiori!… A fost minunat!”Cu acest mesaj a venit aceasta dupa evenimentul organizat de ziua ei. Doina Danielean si-a anuntat urmaritorii pe pagina sa de Instagram ca in iunie urmeaza lansarea oficiala a cartii, acum a fost doar prelansare cu famili ei.

Doina Danielean este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova, are un fiu pe nume Daniel-Ionut de la prima casatorie. Aceasta a adunat de-a lungul timpului o comunitate de peste 258 mii de urmaritori pe Instagram.

Camelia Ursu - lansare de piesa si videoclip! Vezi despre ce e noua melodie, dar si ce eveniment a organizat interpreta - VIDEO

Zepyur Brutyan - silueta de invidiat la doua saptamani dupa ce a nascut! Sotia lui Pavel Priluchnii a publicat o fotografie alaturi de fiul ei - FOTO

Articole din aceeasi categorie