15.05.2023
Zepyur Brutyan - silueta de invidiat la doua saptamani dupa ce a nascut! Sotia lui Pavel Priluchnii a publicat o fotografie alaturi de fiul ei - FOTO

La sfarsitul lunii aprilie, Zepyur Brutyan si Pavel Priluchnii au devenit parintii unui baietel pe nume Mikael. Cuplul a anuntat acest lucru pe Instagram. 

Acum Brutyan se bucura de momente de neuitat si le impartaseste si fanilor de pe blogul ei personal.

Recent, vedeta a postat si o imagine cu ea in care se poate observa cat de bine arata corpul sau la scurt timp dupa nastere.

Sotia lui Priluchnii a aparut intr-un costum de satin, negru. Topul decupat a accentuat perfect talia tonifiata a vedetei, in timp ce pantalonii i-au scos in evidenta picioarele suple. Cel mai mult, fanii au fost uimiti de burtica postsarcina, sau mai bine zis, de absenta acesteia.

Mira Mia – stil si calitate! Vezi ce poti gasi intr-un nou magazin de haine din capitala: „Ai de unde alege, as cheltui toti banii aici...” - VIDEO

„Unde este burta?”, „Sigur ai nascut?”, „Spune tuturor secretul dietei tale? Milioane de oameni te invidiaza”, au scris internautii in secriunea de comentarii a fotografiei.

Priluchnii si Brutyan au facut cunostinta pe platoul de filmare al serialului  „V Kletke” in 2018, iar cu mai putin de un an in urma, cei doi s-au casatorit.

Vinuri alese, bucate traditionale si dispozitie buna! Gabriel Nebunu, noul invitat al emisiunii „Wine Trips Romania”! Vezi ce vinarie a descoperit artistul, alaturi de Sergiu Nedelea - VIDEO

Articole din aceeasi categorie