15.05.2023
Cat de frumos! La aniversarea celor 6 ani de casatorie, Viorelia i-a dedicat sotului ei o melodie: „Atunci cand piesa are si o haina video, lumea o primeste mai adanc” - VIDEO

Fiind invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, interpreta Viorelia a venit cu o premiera muzicala.

In studio aceasta a recunoscut ca noua piesa inca nu are un videoclip. „De fapt, nu am inca o productie video, o haina video, dar tare sper si imi doresc asa cum ai mentionat tu, pe litoral, undeva pe malul marii.”, a spus Viorelia.

De asemenea, ea a mentionat:„Da, imi doresc sa filmez un videoclip. Dar acum cel putin nu stiu, inca nu sunt gata. Trebuie sa mai strangem finante pentru ca daca vrei sa faci o productie video sigur trebuie multa investitie. Nu doar suflet si munca, dar si ce tine de finante. Un produs bun ca sa iasa trebuie si sa investesti. Atunci cand piesa are si o haina video, lumea o primeste mai adanc asa in suflet.”

Horoscop 15 mai 2023. Zodia care isi va surprinde persoana iubita cu o declaratie de dragoste emotionanta

Viorelia a spus totodata ca dedica piesa in primul si in primul rand sotul ei. 

„O dedic pentru toti indragostitii si desigur pentru sotul meu. Noi recent am implinit si 6 ani de casatorie si m-am gandit ca ar fi frumos. Cred ca cel mai frumos sentiment este dragostea.”, a povestit artista.

Cum o cheama pe fiica nou-nascuta a lui Robert de Niro. Este al 7-lea copil al actorului in varsta de 79 de ani - FOTO/VIDEO

Intrebata ce planuri are pentru viitorul apropiat, in ceea ce priveste cariera sa, Viorelia a raspuns: „Au inceput evenimentele, dar nu sunt atat de multe ca pana la pandemie si razboi. Colaborez acum cu mai multe persoane.”

Articole din aceeasi categorie