15.05.2023
Mira Mia – stil si calitate! Vezi ce poti gasi intr-un nou magazin de haine din capitala: „Ai de unde alege, as cheltui toti banii aici...” - VIDEO

Sunt trei femei puternice care au grija ca in garderobele noastre sa predomine stil si rafinament, iar ieri acestea au deschis larg usile unui nou magazin de haine chiar in centrul capitalei. Cu aceasta ocazie au organizat o petrecere, unde au fost invitati prieteni, bloggeri, dar si interpreti. Cum a fost evenimentul, vezi din reportajul marca O Seara Perfecta.

Trei femei puternice au deschis deja al treilea magazin de haine stilate, rafinate si calitative.

„MariMar si Mira Mia este de fapt o afacere de familie, suntem mandre ca am ajuns la inaugurarea celui de-al treilea magazin.”, a spus Victoria Goncear, co-fondator Mira Mia.

„Am avut multe solicitari de la clientele noastre sa aducem si marimi standarte, din cauza ca au fost foarte multe solicitari am decis impreuna sa aducem si marimi standarte.”,  a relatat Olesea Berzoi, co-fondator Mira Mia.

„Am muncit cu multa pasiune si dedicare pentru a  crea acest magazin, este o onoare pentru noi sa prezentam colectiile noastre pe care le-am ales cu multa atentie si mult drag.”, a spus Violeta Nagornii, co-fondator Mira Mia.

Cea care a prezentat evenimentul a fost Lilu Ojovan care a reusit sa fie prima care a imbracat o tinuta din noua colectie a magazinului: „Eu deja am vazut toate articolele vestimentare dinmagazin, iar ceea ce port astazi e acest costum. Ai de unde alege, as cheltui toti banii aici. Eu le doresc bafta tuturor care incearca sa castige banii acasa, sa ofere locuri de munca si de a face cumparaturi.”

„Sunt increzuta ca voi deveni clienta fidela”, a mentionat bloggerita Ella Chistol.

„Magazinul asta daca sincer a imbolnavit-o pe mama mea, noi suntem aici in toata saptamana, in toata luna. Sunt foarte bucuroasa ca s-au deschis. Le doresc foarte mult succes.”, a relatat Svetlana Sainsus, co-fondatoarea platformei Caritate.md.

Sa aleaga cateva tinute pentru fetele din viata lui a venit si actorul Emilian Cretu, care a ramas incantat de varietatea tinutelor.

 „Eu am o slabiciune fata de rochii lungi de scena, aici am ochit cateva destul de sexy. Am ramas placut surprinsa sa vad atatea culori.”, a spus Ana Cernicova, soprana.

Surpriza serii a fost trupa Akord care i-a invitat pe toti la dans.

Articole din aceeasi categorie