15.05.2023
Vinuri alese, bucate traditionale si dispozitie buna! Gabriel Nebunu, noul invitat al emisiunii „Wine Trips Romania”! Vezi ce vinarie a descoperit artistul, alaturi de Sergiu Nedelea - VIDEO

Gabriel Nebunu este invitatul special din noul episod al emisiunii „Wine Trips Romania”. Alaturi de somelierul Sergiu Nedelea, interpretul a avut parte de o experienta de neuitat. Afla ce vinarie au vizitat cei doi.

Chiar de la inceputul editiei, prezentatorul emisiunii a spus: „Vinul bun pleaca din vie si nu are frontiere asa ca ne-am hotarat sa trecem Prutul catre destinatiile enoturistice din Republica Moldova. Sunt Sergiu Nedelea, somelierul, deci, sa trecem Prutul.”

Cea de-a opta destinatie din sezonul dedicat vinariilor din Republica Moldova a fost „Chateau Comrat”.

„Am ajuns in sudul tarii, am ajuns in Gagauzia, mai precis la Vinuri de Comrat unde o sa ma intalnesc cu un preferat de-al meu, interpretul de muzica populara, Gabriel Nebunu. Sunt convins ca o sa avem o zi minunata pentru ca Wine Trips s-a ocupat de toata aceasta poveste.”, a mentionat Sergiu Nedelea, imediat dupa ce a ajuns la vinarie.

Olia Tira – mai sincera ca niciodata! Interpreta a vorbit despre bani, prietenie si relatii: „Acum un milion de euro nu-mi pare asa de mult” - VIDEO

Fiind intrebat de catre Sergiu cum a ajuns la vinarie, Gabriel a raspuns: „Minunat, inca asa alintat la maxim nu am fost. Serios.”

Chiar la intrarea in vinarie, somelierul si interpretul au fost intampinati de catre gazdele vinarie si anume Anatoli Hmelevschi si Galina Gordeiciuk.

„Promitem sa va aratam lucruri interesante: reteaua noastra de beciuri, restaurantul unde servim bucate traditionale si vinurile pe care le producem. Sper sa va simtit bine aici la noi, sa va bucurati de o atmosfera confortabila si prietenoasa.”, a spus Anatoli Hmelevscki, director general.

Pregateste-ti tenul pentru sezonul cald! Cosmetologul Oxana Manole iti spune ce proceduri sunt benefice primavara, pentru revitalizarea tenului - VIDEO

Degustarea de vinuri a inceput cu o Feteasca Alba, roada anului 2021. Mai tarziu a urmat excursia prin crama, timp in care Sergiu si Gabriel au avut ocazia sa deguste si alte vinuri, printre care Feteasca Neagra si Saperavi.

Articole din aceeasi categorie