27.11.2023
Victoria Lungu isi sarbatoreste aniversarea! Ce surpriza i-a pregtit Valeria, fiica interpretei - VIDEO

Astazi, 27 noiembrie 2023, interpreta Victoria Lungu implineste 52 de ani. 

Valeria Lungu a publicat pe pagina sa de Intagram un story in care spunea: „Am adus-o pe mama la munte pentru ca maine este ziua ei. Suntem cu toata familia”.

Cele doua si-au facut si o fotografie impreuna, iar in descriere, Valeria a mentionat: „I-am pregatit mamei o surpriza si am adus-o la munte, avem noroc cu zapada anul acesta. Maine sarbatorim ziua ei”.

Emilian Cretu - o noua parodie: „Ma gandeam cand o sa ma cheme Evelina sa mananc si eu icre cu lingura” -VIDEO

Cele doua petrec timpul frumos, astfel Victoria Lungu a publicat o secventa video in timp ce Valeria ii aranja parul.

Victoria a venit si cu un mesaj de multumire: „De ziua mea va multumesc tuturor pentru mesajele frumoase de felicitare si nu uitati ca fiecare zi pe pamant este de la Dumneze oferita in dar. Traiti frumos, iar eu va multumec de aici, din varful muntelui de la Brasov. Le multumesc tuturor celor care tin cu adevarat la mine”.

Interviu pe ultima suta de metri pana la nastere! Dianna Rotaru a povestit cu lux de amanunte ce emotii traieste inainte de a deveni mama: „Prefer sa ma vada happy si frumoasa cu copilul in brate”

Victoria Lungu este o cantareata de muzica usoara, romante si de estrada din Republica Moldova. Este cunoscuta mai ales pentru piesa „Crede-mi Iubirea”, care este cartea sa de vizita.

Extrem de talentata si creativa, Valeria Lungu este urmarita pe Instagram de aproximativ 700 de mii de persoane. Pentru fiecare poza sau filmare pe care o posteaza, ea munceste foarte mult si se dedica in totalitate acestei pasiuni. Mereu originala si cu idei spectaculoase, fosta concurenta a emisiunii de stil a reusit sa castige simpatia urmaritorilor ei.

Peste 100 de mii de vizualizari in mai putin de o zi! Dansatorul Mihai Ungureanu s-a filmat in noul videoclip al Iulianei Beregoi - VIDEO

Articole din aceeasi categorie