Interviu pe ultima suta de metri pana la nastere! Dianna Rotaru a povestit cu lux de amanunte ce emotii traieste inainte de a deveni mama: „Prefer sa ma vada happy si frumoasa cu copilul in brate”

Traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata ei, totul datorita faptului ca in curand va deveni mamica pentru prima oara. Afla intr-un interviu marca perfecte.md daca va naste Dianna Rotaru la o clinica privata sau la una de stat, daca va asista iubitul la nastere, dar si ce pofte ciudate are de cand este gravida.

Vei naste la o clinica privata sau una de stat?

Intre Londra si Romania, am preferat sa nasc la Chisinau. Aici am primit mai multe recomandari de la prietenele care au nascut la un centru medical privat, cu servicii de calitate, echipamente moderne si aparataj performant si o echipa de medici profesionisti. Aici, acasa, sunt mult mai linistita langa familia mea si iubitul meu”.

Care a fost cea mai ciudata pofta pe care ai avut-o in timpul sarcinii?

„Ooooo la pofte sunt experta dinaintea sarcinii. Acum muraturile au fost inlocuite cu dulciuri, iar painea cu placinte. Fagurele de miere si biscuitii au devenit preferatii mei! De asemenea, am mancat multe fructe si legume in sezonul cald”.

Va asista iubitul la nastere sau nu?

Noi am discutat despre acest subiect si de comun acord am stabilit sa nu asiste. Prefer sa ma vada happy si frumoasa cu copilul in brate, iar el sa pregateasca cadourile”.

Planifici sa stai in concediu de maternitate?

„Concediul de maternitate este obligatoriu, mai ales in prima jumatate de an cand prezenta mamei este vitala pentru copil. In al 4 trimestru de sarcina, bebelusul invata o noua lume, iar mami uita ce e somnul”.

Esti o graviduta linistita, sau din contra, intri in panica destul de usor?

„Nu am stari de panica, dar nici linistita nu sunt. Nu-mi sta in fire sa dorm mult, iar activitatea zilnica este promenada. Sunt energica de la 8:00 la 20:00, am 3/4 mese pe zi si nu exagerez cu oboseala”.

Ai ales deja numele?

„Am provocat urmaritorii pe Instagram sa vina cu idei si am primit sute de nume. Asa ca, am ales doua nume! Unul de la mami si unul de la tati, am stabilit sa fie nume sonore. Va lasam sa ghiciti care sunt ele”.

Dianna Rotaru este o interpreta de muzica usoara din Republica Moldova si fosta prezentatoarea a emisiunii Gusturile se Discuta de la PRO TV.

Articole din aceeasi categorie