27.11.2023
Emilian Cretu - o noua parodie: „Ma gandeam cand o sa ma cheme Evelina sa mananc si eu icre cu lingura” -VIDEO

Actorul Emilian Cretu continua seria de parodii la adresa bloggeritei Tany Vander.

In urma unor story-uri publicate de Tany Vander pe pagina sa de Instagram, aceasta a dezvaluit ca i-a indeplinit o dorinta de a bonei si anume ca a fost cu ei in vacanta si acolo a mancat icre.

Costi Burlacu si Corina Tepes sunt nedespartiti nu doar in viata si pe scena, dar si la bucatarie! Cine gateste mai mult in familia celor doi - VIDEO

In urma celor publicate, actorul Emilian Cretu nu a stat mult pe ganduri si a facut imediat o parodie pe aceasta tema. 

Fiind in Istanbul acum cateva zile, Emilian a postat o secventa video in care pe fundal se auzea piesa „Lendo Calendo”, actorul avea pe mana cateva ceasuri si o bratara, in timp ce manca icre, acesta spunea: „Blin, asa sunt de fericita, toata viata ma gandeam cand o sa ma cheme Evelina sa mananc icre cu lingura, cu polonicul, si rosie, si neagra”.

Interviu pe ultima suta de metri pana la nastere! Dianna Rotaru a povestit cu lux de amanunte ce emotii traieste inainte de a deveni mama: „Prefer sa ma vada happy si frumoasa cu copilul in brate”

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Tany Vander este o influencerita din Republica Moldova, cu o comunitate de peste 219 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasile Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam.

Peste 100 de mii de vizualizari in mai putin de o zi! Dansatorul Mihai Ungureanu s-a filmat in noul videoclip al Iulianei Beregoi - VIDEO

Articole din aceeasi categorie