27.11.2023
Peste 100 de mii de vizualizari in mai putin de o zi! Dansatorul Mihai Ungureanu s-a filmat in noul videoclip al Iulianei Beregoi - VIDEO

Iuliana Beregoi a dat lovitura! Dupa o pauza de 4 luni, interpreta a lansat un mega hit, intitulat „Ultimul dans”.

Artista de la noi a avut premiera unei melodii inedite care a fost insotita de un videoclip plin de pasiune.

„Ultimul Dans - acum pe Youtube. Astept cu nerabdare sa aflu parerea voastra si sa dansam impreuna pe aceasta melodie minunata. Multumesc pentru sustinere! #IulianaBeregoi #UltimulDans #RomanianMusic #RomanianArtists #MoldovaMusic #TrendingMusic #HitSong #NewRelease #FanLove #explorepage”, a mentionat Beregoi despre cea mai noua piesa a ei.

Cerere in casatorie cu final neasteptat. De ce s-a ales un barbat cu o palma de la iubita, desi initial tanara paruse fericita - FOTO

In doar 18 ore de la lansarea oficiala de pe Youtube, „Primul dans” a adunat peste 101 mii de vizualizari. De asemenea, internautii au ramas impresionati de-a binele si nu au ezitat din a scrie comentarii care mai de care: 

„Am inebunit cu piesa asta. Ceva mai frumos n-am mai vazut in viata mea. Ma bucur ca a aparut si Hugo. Felicitari cu lansarea unui refren care va ramane in gandul oamenilor o perioada intelungata”, „O sa ajunga 1 in trending! Felicitari pentru munca depusa”, „Bravo! O piesa superba ca de obicei”.

Interviu pe ultima suta de metri pana la nastere! Dianna Rotaru a povestit cu lux de amanunte ce emotii traieste inainte de a deveni mama: „Prefer sa ma vada happy si frumoasa cu copilul in brate”

Iuliana Beregoi are peste 1,3 milioane de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Mihai Ungureanu este un dansator din Republica Moldova. El participa la diverse competitii de dans la care ia mereu locuri de frunte, dar si s-a lansat in muzica, avand numele de scena, Hugo. Publicul larg l-a cunoscut pe Ungureanu dupa ce acesta s-au filmat in videoclipul lui Ionel Istrati pentru piesa „Te caut”.

Articole din aceeasi categorie