03.10.2022
Valerie Lungu - criticata in mediul online din cauza ca „este foarte slaba”! Vezi cum a raspuns bloggerita comentariilor rautacioase: „Ma pun sa mananc...” - FOTO

Cunoscuta in mediul online ca fiind o creatoare de continut calitativ si atractiv pe Instagram si TikTok, Valerie Lungu isi arata viata zi de zi in fata unei comunitati mari. Si, pe langa faptul ca bloggerita publica zilnic imagini si filmulete impresionante, Valerie mai apare si cu mesaje mai putin pozitive pe pagina sa. Asadar, recent, tanara a publicat o serie de InstaStoriesuri in care raspunde tuturor celor care o critica din cauza ca ea este slaba. 

Totul a inceput de la un comentariu rautacios, pe care Valerie l-a primit din partea unei tinere. „Retelele sociale nu ar trebui sa promoveze fetele slabe... Sunteti un exemplu rau, aceasta nu este o educatie alimentara sanatoasa”. 

Andreea Bostanica a implinit 18 ani! Bloggerita a primit in dar un automobil in suma de peste 4 milioane de lei. Vezi cum arata noul sau bolid: „Oficial pot sa ma mut in apartamentul meu, daca ma cearta mama” - FOTO/VIDEO

Valerie a decis sa nu taca si sa raspunda acestei tinere, pe nume Maria Nicoleta Mincu. Tanara a scris cu sarcasm: „Ma scuzi, fat-o, ca sunt atat de slaba. Si ca sunt pe web. Ma voi stradui sa nu mai public nimic. Cred ca trebuie sa mananc mai mult si dupa aia sa incep sa public”. 

„Ma pun sa mananc si ma intorc poate in vreo 20 de ani, cand mai pun niste kg. Va tin la curent daca am ceva progrese la acest capitol. Pofta buna mie”, a tinut sa adauge fata. 

Cu toate acestea, internauta nu s-a oprit doar la un comentariu negativ si a decis sa continue sa o critice public pe Valerie. Aceasta a mentionat: „Chiar daca nepoliticos sau nu, acest lucru nu este sanatos draga mea. Acest corp „anorexic” este un exemplu pentru tinerele care te urmaresc si care vor sa devina ca tine”. Iar Valerie a scris, iarasi cu sarcasm: „Corp „anorexic”? Ma scuzi ca nu am 200 de kilograme”. 

Iar, in continuare, bloggerita a publicat o imagine facuta la photoshop, in care si-a marit considerabil corpul. 

Chiar daca a castigat titlul de „Top Model Romania 2022”, moldoveanca Milena Munteanu a recunoscut ca nu se vede in viitor in acest domeniu. Afla care este visul adevarat al tinerei: „Stiu ca e greu, insa vreau sa incerc” - VIDEO

„Am revenit. Am mancat niste slanina. Acum e mai ok pentru normele internetului. Sunt Valerica Gogosica”, a glumit tanara. 

In continuare, Valerie a publicat un mesaj pentru toate fetele „slabe” din comunitatea sa. Potrivit ei, ea este pusa in fiecare zi in aceeasi situatie si mereu este intrebata daca mananca ceva sau nu. „Eu ma iubesc asa cum sunt, slaba, grasa, gupoasa. 30 kg, 40 kg, 50 kg”. 

Dupa spusele Valeriei, cel mai important este ca noi sa ne simtim bine in corpul nostru si sa ne simtim sanatosi. Si acest lucru nu trebuie sa deranjeze pe cei din jurul nostru. Valerie a mentionat ca ea ajungea la faptul ca plangea si se inchidea in sine, formandu-si frustrari legate de corpul sau, insa acum ea se iubeste si nu-i mai lasa pe oamenii din jur sa o afecteze. „Eu niciodata nu am sa ma duc la un om si am sa-i zic sa slabeasca cu 80 de kg pentru ca nu este dupa normele societatii si a internetului. Iubeste-ti aproapele, pentru ca nu stii ce probleme are, nu stii prin ce trece si ce probleme are”. 

Tu ai putea asa ca ea? Chiar daca este in a 7-a luna de sarcina, Cristina Scarlevschi danseaza la bara si continua sa-si surprinda urmaritorii cu miscari senzationale: „Nu fac trucuri grele care sa deranjeze bebelusul” - VIDEO

De asemenea, Valerie a adaugat ca ea nu e suparata pentru ea, ci pentru fetele care sunt puse in aceeasi situatie. 

Originara din Republica Moldova, Valeria Lungu s-a mutat la Bucuresti, unde a cucerit telespectatorii cu tinutele sale de la „Bravo, ai stil!”. Ea a stiut sa se foloseasca de notorietatea pe care i-a adus-o emisiunea si a devenit unul dintre cei mai apreciati influenceri din Romania. Extrem de talentata si creativa, Valeria Lungu este urmarita pe Instagram de aproximativ 350.000 de persoane. Pentru fiecare poza sau filmare pe care o posteaza, ea munceste foarte mult si se dedica in totalitate acestei pasiuni. Mereu originala si cu idei spectaculoase, fosta concurenta a emisiunii de stil a reusit sa castige simpatia urmaritorilor ei.

Top 10 articole vestimentare pentru aceasta toamna! Afla de la stilista Korina Ankin cum poti obtine un look perfect, combinand articolele de baza cu cele care sunt in voga: „Este foarte important sa includem in garderoba piese vestimentare actuale, dar in acelasi timp versatile” - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie