03.10.2022
Tu ai putea asa ca ea? Chiar daca este in a 7-a luna de sarcina, Cristina Scarlevschi danseaza la bara si continua sa-si surprinda urmaritorii cu miscari senzationale: „Nu fac trucuri grele care sa deranjeze bebelusul” - VIDEO

Cristina Scarlevschi nu se lasa de sport nici in a 7-a luna de sarcina. Dansatoarea de pole dance continua sa predea lectii elevelor sale si isi surprinde urmaritorii cu miscari senzationale. Cum se simte bloggerita si cum ii decurge sarcina, afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

Top 10 articole vestimentare pentru aceasta toamna! Afla de la stilista Korina Ankin cum poti obtine un look perfect, combinand articolele de baza cu cele care sunt in voga: „Este foarte important sa includem in garderoba piese vestimentare actuale, dar in acelasi timp versatile” - FOTO

Cristina SCARLEVSCHI, DANSATOARE POLE DANCE:„Eram obisnuita sa dansez in fiecare zi la antrenamente, acum de 3 ori pe saptamana. Am o sarcina foarte buna.”

Medicul i-a permis Cristinei sa faca sport:„Nu fac trucuri grele care sa deranjeze bebelusul..nu am asa multa putere ca inainte.” 

Potrivit dansatoarei, sarcian decurge foarte bine: „Medicul mi-a zis ca pot sa fac stretching, la bara. Frecventam sala de forta si continui, insa fac exercitii pe sezute.” 

De asemenea, Cristina continua sa predea lectii de dans la bara:„Eu ma dau cu fetele, daca simt ca obosesc le ajut doar, imi stiu fortele.. am energie.”

Dansatoarea ne-a spus ca s-a schimbat mult de cand este insarcinata:„Am devenit mai curajoasa, directa.. daca-i baiat, e baiat.”

Si-au inselat partenerii intr-un mod rusinos. Cum au fost prinse in „flagrant”!

“ Este o perioada foarte frumoasa, senzatii noi pentru mine. Sunt si socata, in fiecare zi vad cum ma pufosesc, dar stiu ca voi da jos kilogramele.” 

Ce tine de pofte Cristina zice ca mananca bine, insa este in continuarea vegetariana: „Imi plac produsele de patiserie.”

“ V-ati gandit la un nume pentru bebe? 

- Inca nu, mai avem putin timp. Numai sa nu fie un nume ca din filmele turcesti, ceva standard, un nume barbatesc sa fie.” 

Este un mic invingator! Micutul Robert caruia i-a fost administrat cel mai scump vaccin din lume de 2 milioane de dolari, a implinit 3 anisori! Vezi cum si-a sarbatorit baietelul ziua de nastere - FOTO

Viitoarea mamica a avut grija sa savureze din plin vara.

„Vara aceasta am fost in Grecia si Cipru. In fiecare luna la mare. In timpul sarcinii la mare, soare, nisip fierbinte, este foarte benefic.”

Iar impreuna cu sotul ei, asteapta cu nerabdare ziua cea mare. 

„Sunt pregatita moral, pozitiv, astept momentul cand o sa-l vad. Vreau sa nasc natural, sa fiu mama eroina cum se spune.” 

Articole din aceeasi categorie